Pareri mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danyymi

Re: Pareri mulinete

Mesaj de danyymi »

Nu le am luat de noi:). Am gasit niste Mulinete shimano navi xtb 8000, m-ati ajuta tare mult daca mi ati spune cateva pareri despre ele!

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Un prieten de al meu trage de ele de 3 sau 4 ani deja. Sunt niste mulinete foarte reusite in gama lor de pret. Eu zic ca la 250-300 lei/buc sunt best buy daca le gasesti SH in stare foarte buna.

Apropos, mulinetele au fost 350 lei buc in magazin si lumea le cumpara SH cu 300.. e mare lucru asta! O ultegra se vinde la 70% din pret dupa 1 an.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

danyymi

Mesaj de danyymi »

Hmmm...doar 350 in magazin? Vazusem pe nush ce site ca sunt 700. Am vb cu cineva in seara asta sa mi le trimita..3 buc-1100 lei. Luate anul trecut. M ai cam dat peste cap. Sa renunt?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu au fost niciodata 700 ;)
Cat despre renuntat... nu ma pronunt. Pretul pietei e 300/buc dar nu prea se gasesc... putin le vand.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

danyymi

Mesaj de danyymi »

Iti multumesc tare mult, am cautat mai amanuntit si ai dreptate. Am vorbit cu persoana respectiva si am anulat tranzactia. Noroc cu tine , ca imi luam o mica teapa. Trebuie sa fac cinste cu o bere:)). Ce mulinete sh sa imi iau cu 1000-1200 lei ca ma doare capul de cand tot caut..!!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Nu vinde lumea navi urile pentru ca le sare pick upul in lansare si dupa le le scoate cumparatorul ochii.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

danyymi scrie:Iti multumesc tare mult, am cautat mai amanuntit si ai dreptate. Am vorbit cu persoana respectiva si am anulat tranzactia. Noroc cu tine , ca imi luam o mica teapa. Trebuie sa fac cinste cu o bere:)). Ce mulinete sh sa imi iau cu 1000-1200 lei ca ma doare capul de cand tot caut..!!
La 1200lei iti iei Shimano noi sau un set de Okuma Integrator noi si iti ramane si de inca un rand de tamburi sau fir pentru tot sezonul. La ~400lei ai Shimano Aerlex XTB, Daiwa Emcast A/Surf, Okuma Powerliner, Distance, Integrator, Ryobi Proskyer si daca cauti bine gasesti si Tica Abyss in banii astia. La sectiunea bazar vinde cineva 4 mulinete Daiwa Emblem Pro 4500 cu 1600lei/4buc. Ia-le cu incredere, mulinete foarte bune. Una o vinzi cu 3-400lei si ai ajuns la bugetul mentionat de tine. :wink:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

danyymi scrie: Ce mulinete sh sa imi iau cu 1000-1200 lei ca ma doare capul de cand tot caut..!!

Intr-un buget de aproximativ 1200 de lei, se pot achizitiona 3 mulinete noi, cu mult peste Daiwa Crosscast S.

Okuma Distance Carp Pro 60
http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 13596.html

Shimano Aerlex 10000 XTB
http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 66263.html

Ambele modele expuse de catre mine, ruleaza mult mai bine decat Daiwa Crosscast S.
Okuma Distance Carp Pro are 10 rulmenti iar tamburul de rezerva este asemanator cu cel principal. In schimb ce Aerlex 10000 XTB are doar 3 rulmenti si nu are tambur de rezerva.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Nu cumpara SH. Niciodata, nimic, doar daca consideri ca rebuturile altora o sa fie averea ta...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”