Sa-ti dau eu cateva pareri. Il am de peste 5 ani, varianta cu componente Graupner si nu am avut nici o problema majora cu el. In ultimul timp este echipat si cu alta electronica care am auzit ca nu este la fel de performanta. Am avut odata nesansa sa se infasoare un fir textil ramas in apa in jurul elicei, care a provocat incalzirea peste temperatura normala a motorului ( cca. 70 grade Celsius ) ce a provocat defectarea lui si topirea suportului acestuia, dar am reusit sa-l aduc la mal fara alt ajutor si in fara de motor nu am schimbat nimic. Cu ajutorul magazinului de unde l-am cumparat ( Afish ) l-am reparat si merge brici. Distanta de contact prin radiocomanda depaseste 500m fara probleme, suficienta pentru orice situatie. Repet, toate componentele mele sunt Graupner, deci iti recomand echipat cu aceste componente.
Poate planta doua monturi odata avand doua cuve generoase de cate 2kg de nada.
Cu un acumulator de 12V si 9 sau 10 A corect incarcat, se pot face pana la 5 deplasari de 350m dus - intors. Are un consum destul de mic.
Echipat cu un sonar il face un instrument eficace la pescuit.
Carcasa este rezistenta, l-am scapat din mana de cateva ori dar nu a patit nimic ce dovedeste ca datele tehnice cu care este insotit in reclama sunt OK.
Are si cateva dezavantaje sa le spunem, pe valuri mai mari poate intra cateva picaturi de apa pe la capacul de inchidere dar cu o garnitura suplimentara se rezolva. Tot la dezavantaje trec si viteza destul de mica de croaziera care pe valuri se face si mai mica.
Cu o intretinere minora carte consta din stergerea partilor interioare si exterioare dupa fiecare folosire si lasarea lui fara capac cel putin 24 ore pentru o uscare buna poti sa-l ai o perioada mare de timp .
Sper ca ti-am dat cateva indicii, tu decizi ce faci mai departe.