Salut depinde ce te intereseaza si mai ales la ce vrei sa folosesti mulinetele.Cea de 240 lei as folosi in principiu pe o lanseta de nadire (spod).E o mulineta ok in banii ei practic respecta un raport calitate pret mai mult decat ok.Asezarea firului mai ales in partea terminala se face inspre buza superioara a tamburului.Din cate stiu vine cu un tambur de rezerva din grafit.Cea de-a doua mulineta mad fsx (modelu vechi), exista si modelu nou e o mulineta de crap free runner in tambur (in tamburul principal),celalt tambur e din aluminiu dar e cu frana normala (mai mult o frana rapida),inmagazineaza circa 650-700 fir de 0,25(personal folosesc acestea mulineta), talpa mulinetei nu se potriveste pe mandrine de 18, talpa trebuie pilita,reglajele la frana sunt destul de ample.As recomnda aceasta mulineta pentru orice gen de pescuit de la noi.Practic a fost varfu de gama pana acu 1 an.Asezarea firului se face ca-m in acelasi mod cu prima mulineta.Ambele mulinete ruleaza destul de lin nu am observat jocuri la mulinare sau alte chestii dubioase in circa 3-4 ani de folosinta.Orice intrebare ai despre articole produse de ei, iti pot da detalii in mare.Folosesc aproape in exclusivitate produse de la ei cu foarte mici excepti.
Salut din nou ti-as recomanda sa ei de la dam-mad o mulineta intermediara(intre cele doua prezentate mai sus), respectiv dam 470 slr e o mulineta foarte buna costa in jur de 350 lei si incap cam 280 fir de 0,40,nu stiu unde o mai gasesti pe stoc.Daca nu vrei ceva cu tambur log cast dar cu inmagazinare de fir suficienta, si sa fie si fiabile iti recomand gama HPN diferite modele cu free runner clasic in spatele mulinetei.
Scuze ca mi-a scapat daca vrei un combo foarte bun de la ei lanseta mulineta pana in 600 lei ti-as recomanda un mad defender 3,6/3,25 lbs si una din mulinetele cuprinse intre 240-400 lei,care ti le-am prezentat mai sus.