Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
osc1or scrie:Si eu am un spomb de 15 lei de la Dan cumparat anul trecut prin toamna. S-a rezolvat problema balamalei care se spargea la Condor dupa 1-2 aruncari, dar ma enerveaza ca plasticul de la acest nou spomb este prea moale si se desface de foarte multe ori la impactul cu apa... si il recuperezi greu...
Daca s-ar gasi un material intermediar intre Condor si acesta, cred ca am ajunge la Solutia perfecta.
Condorul ( model disparut de 2 ani ) se spargea datorita faptului ca prinderea firului se facea direct de balamaua de plastic .osc1or scrie:Si eu am un spomb de 15 lei de la Dan cumparat anul trecut prin toamna. S-a rezolvat problema balamalei care se spargea la Condor dupa 1-2 aruncari, dar ma enerveaza ca plasticul de la acest nou spomb este prea moale si se desface de foarte multe ori la impactul cu apa... si il recuperezi greu...
Daca s-ar gasi un material intermediar intre Condor si acesta, cred ca am ajunge la Solutia perfecta.
Obisnuiesc sa-mi pun cuvantul pe alt gen de produse si nu il riscam pentru un produs de 15 lei, daca nu eram ferm convins ca este bun.kyosmin scrie:In concluzie se merita ?ca sa stiu daca comand