pat senzor atlas

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

shahjaban
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: pat senzor atlas

Mesaj de shahjaban »

cu sacul Alaska sunt de acord cu tine , dar in rest eu sunt foarte multumit...ne aflam totusi intr-o gama de preturi relativ LOW dar cu o calitate peste medie...
imi pare rau ca nu esti multumit de pat ...mie mi se pare chiar super ok...confortabil stabil si rezistent...( nu am avut Nash sau mai stiu eu ce pat din ala de 8-10 milioane , dar fata de cele comparabile la pret este ok....ma refer la pretul de 500 si ceva de lei...:D :D ) .
Dragos C. - Brasov

odsec

Mesaj de odsec »

]imi pare rau ca nu esti multumit de pat ...mie mi se pare chiar super ok...confortabil stabil si rezistent...( nu am avut Nash sau mai stiu eu ce pat din ala de 8-10 milioane , dar fata de cele comparabile la pret este ok....ma refer la pretul de 500 si ceva de lei... ) .[/quote] nici eu nu am personal dar prietenul cu care facen echipa are de la nash si am dormit in amindoua diferenta nu am simtit ,acuma depinde de fiecare cat vrea sa investeasca :)

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Din cate am citit omu nu zice ca nu se simte comfortabil in pat,sac,etc dar vrea sa spuna probabil de calitatea materialelor si aspect :roll:
Sunt totusi niste scule din gama medie asa ca nu te poti astepta la cine stie ce calitate la banii aia.Asa e piata si har domnului ai de unde alege :)
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

clau.c scrie:pana la urma l-am luat, sincer ....... nu pot sa zic ca nu-mi place dar nici ca-mi place. ma asteptam sa fie mai ok. ca si majoritatea produselor de la senzor le lipseste ceva. Am cumparat sacul de dormit alaska, ca si cat este de calduros (motiv pt care l-am si pastrat) nu am ce zice in schimb e ca o plapuma impaturata in doua, inutil de mare, ocupa incredibil de mult spatiu aiurea adica fara rost. Salteaua de primire : e ok, ce nu inteleg e de '' capacele'' de protectie sunt mai mici si nu se poate inchide si totusi eu a trebuit sa platesc un produs proiectat sau confectionat gresit. Cortul : de ce grounseet-u este mai mic de cat ar trebuii? produs pe care iar l-am platit. Toate acestea sunt produse pe care le-am achizitionat pe considerentul ca ar trebui sa cumpar de la un producator utohton asa ca ''patriotism'' SIGUR PATUL ACESTA ESTE ULTIMUL.
Salut, hai sa le luam la rand si sa incerc sa-ti explic cam cum stau lucrurile in viziunea mea !

1. patul atlas - pat cu 8 picioare, rezistent la 200 kg , dar si destul de greu. mare avantaj cu salteaua detasabila care in noptile reci face diferenta....totusi, sa nu uitam ca este un pat de clasa medie, gama 110-140 euro !
2. sacul alaska- este conceput de mine, ptr cei care pescuiesc si campeaza iarna pe balta (delta, dunare) si stiu ce inseamna caldura oferita de un sac de dormit gros ! voluminos ? da, dar si calduros ... aseara am venit din delta, sunt foarte mandru de alaska... :wink:
3.salteaua cu picioare- ai dreptate, capacele de protectie se inchid doar fortate, totusi nu este un defect care sa influenteze folosirea produsului in conditii decente.... intre timp am remediat problema.
4.cort navigator 2 - si aici ai dreptate, nu este ceva intentionat si nici economie nu se face ptr cativa centimetrii..... ideea este ca tensionat intr-un anumit fel grounsheatul se "aseaza"...dar nu este normal, am rezolvat intre timp si aceasta problema. totusi vorbim de cel mai vandut cort din romania.....
5.patriotism- frumos cuvant, frumoasa initiativa de a cumpara.... multumim si promitem ca pe viitor sa fim mult mai atenti la detalii, avem totusi multa paine de mancat pana ajungem ca nash, fox sau alti producatori cu experienta....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Vladut, nici la Comandor nu se potriveste groundsheetul.
Produsele Senzor sunt ok raport calitate/pret. Nu zic ca sunt ieftine, nici pe departe... dar altceva la aceiasi bani nu prea cred ca gasesti.
Si eu am pat Senzor Atlas, am dormit decat 2 nopti in el pana acum, dar am dormit ca acasa. Este foarte comod!
Prefer sa dau 50% sau mai putin din pretul unui pat Nash sa zicem, si sa aibe ca inconvenient ca este greu...
Critic echilibrat

Alin Galbenu
Moderator

pat senzor atlas

Mesaj de Alin Galbenu »

Osc1or, eu pana la urma am reusit sa potrivesc grounsheet -ul sa se "mufeze" perfect.
Trebuie pus in poziția perfecta, se potriveste doar cu Colțul in interior si partea dreapta la intrare si trebuie sa fie perfect întins pe jos. Iar cu acea "coarda" a cortului strânsă bine, am observat ca scaiul ajunge la fix.
La comandor as fi vrut sa ai posiblitatea de a acoperi ferestrele de sus, pt ca vara cand ploua , e prea cald sa pun winterskin-ul.
Deși am sunat la nr de pe site de la senzor, nu stiu cu cine am vb, dar nu mi-a negat nepotrivirea intre cort si grounsheet, se pare ca merge :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu nu am observat cu toate ca am 3 bucati !
Dar, nu am folosit groundsheatul niciodata ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Vladut Mateianu scrie:Eu nu am observat cu toate ca am 3 bucati !
Dar, nu am folosit groundsheatul niciodata ! :D
Aceeasi problema o am si eu cu grounsheetul... l-am invartit pe toate partile insa...nu i-am dat de cap. Cand e cald afara nu e o problema ca nu-l folosesti insa cum am inceput sa pescuim si in ianuarie....
Dragos MARDARE
CS APS

Alin Galbenu
Moderator

pat senzor atlas

Mesaj de Alin Galbenu »

Cortul nu e Hexagon, deși pare.
Grounsheet ul intra intr-o singura poziție, cu Colțul ascuțit in interior (spate).

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

vladut mateianu:
5.patriotism- frumos cuvant, frumoasa initiativa de a cumpara.... multumim si promitem ca pe viitor sa fim mult mai atenti la detalii, avem totusi multa paine de mancat pana ajungem ca nash, fox sau alti producatori cu experienta....

Nu e neaparat asa, atentia la detalii face diferenta si ascultand ce au de zis cei care cumpara produse de la senzor se pot remedia problemele, daca iti dai interesu orice se poate face. Ideea e ca nimeni nu e obligat sa cumpere de undeva mai ales ca este de unde sa alegi si daca de mai multe ori esti nemultumit pana la urma ...... te lasi de cumparat de acolo. Ce m-a deranjat la pat cel mai tare e ca in descrierea de pe net de la magazinul de la care l-am luat era scris ca are un buzunar lateral pentru pastrat telefon, chei etc care nu exista. Am verificat apoi la voi pe site si am vazut ca acolo nu e scris asa ceva deci ....... am sa-l pastrez.
Legat de sacul de dormit nu am spus ca nu e bun, chiar e foarte calduros, am dormit la 6 grade afara nu in cort doar cu o bluza si in pantaloni scurti si a fost super ok eu fiind de altfel cam rau de frig. Ce nu-mi place la el e ca nu vad de ce e asa lat (peste 130 cm) cand cel mai lat pat are 90cm. Din cauza asta ocupa foarte mult loc, cu 2 saci in masina nu mai e loc de altceva :)))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”