clau.c scrie:pana la urma l-am luat, sincer ....... nu pot sa zic ca nu-mi place dar nici ca-mi place. ma asteptam sa fie mai ok. ca si majoritatea produselor de la senzor le lipseste ceva. Am cumparat sacul de dormit alaska, ca si cat este de calduros (motiv pt care l-am si pastrat) nu am ce zice in schimb e ca o plapuma impaturata in doua, inutil de mare, ocupa incredibil de mult spatiu aiurea adica fara rost. Salteaua de primire : e ok, ce nu inteleg e de '' capacele'' de protectie sunt mai mici si nu se poate inchide si totusi eu a trebuit sa platesc un produs proiectat sau confectionat gresit. Cortul : de ce grounseet-u este mai mic de cat ar trebuii? produs pe care iar l-am platit. Toate acestea sunt produse pe care le-am achizitionat pe considerentul ca ar trebui sa cumpar de la un producator utohton asa ca ''patriotism'' SIGUR PATUL ACESTA ESTE ULTIMUL.
Salut, hai sa le luam la rand si sa incerc sa-ti explic cam cum stau lucrurile in viziunea mea !
1. patul atlas - pat cu 8 picioare, rezistent la 200 kg , dar si destul de greu. mare avantaj cu salteaua detasabila care in noptile reci face diferenta....totusi, sa nu uitam ca este un pat de clasa medie, gama 110-140 euro !
2. sacul alaska- este conceput de mine, ptr cei care pescuiesc si campeaza iarna pe balta (delta, dunare) si stiu ce inseamna caldura oferita de un sac de dormit gros ! voluminos ? da, dar si calduros ... aseara am venit din delta, sunt foarte mandru de alaska...
3.salteaua cu picioare- ai dreptate, capacele de protectie se inchid doar fortate, totusi nu este un defect care sa influenteze folosirea produsului in conditii decente.... intre timp am remediat problema.
4.cort navigator 2 - si aici ai dreptate, nu este ceva intentionat si nici economie nu se face ptr cativa centimetrii..... ideea este ca tensionat intr-un anumit fel grounsheatul se "aseaza"...dar nu este normal, am rezolvat intre timp si aceasta problema. totusi vorbim de cel mai vandut cort din romania.....
5.patriotism- frumos cuvant, frumoasa initiativa de a cumpara.... multumim si promitem ca pe viitor sa fim mult mai atenti la detalii, avem totusi multa paine de mancat pana ajungem ca nash, fox sau alti producatori cu experienta....