Pat Titan (Senzor)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nashu xxl

Pat Titan (Senzor)

Mesaj de nashu xxl »

Un pat Titan cu 8 picioare rezista la 140de kg ? Si ma refer la cazul in care o parte de picioare sunt extinse, acolo apar problemele la alte firme !

bradlly
Puncte: 0

Re: Pat Titan (Senzor)

Mesaj de bradlly »

nashu xxl scrie:Un pat Titan cu 8 picioare rezista la 140de kg ? Si ma refer la cazul in care o parte de picioare sunt extinse, acolo apar problemele la alte firme !
Eu unul sunt la a 3-a partida cu acest pat de cate 24 h, dar am dormit cu el doar pe ponton sau pe loc drept fara sa fiu nevoit sa-i intind picioarele si pana acum a fost super ok. A... esential....am si eu 134 kg si l-am luat din acelasi considerent cu 8 picioare. Patul este foarte odihnitor si suficient de lat.

Stima
APS Bucuresti
Alexandru Brad

romelian

Mesaj de romelian »

cumperi sau vinzi, ca nu inteleg?

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

romelian scrie:cumperi sau vinzi, ca nu inteleg?
Cere pareri omul despre pat daca te uiti mai bine :!:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

@bradlly : Multumit in continuare de patul Titan de la Senzor ?

bradlly

Mesaj de bradlly »

zfcristian scrie:@bradlly : Multumit in continuare de patul Titan de la Senzor ?
Salut, intr-un an de zile am avut cam 15 partide in care a trebuit sa dorm in el si nu am ce sa-i reprosez, nu s-a rupt nimic, este impecabil....a....s-a dezlipit doar o emblema Senzor de pe surubul de reglaj al spatarului. :lol: Pentru mine este arhisuficient. O singura data am intampinat o problema dar asta datorita umiditatii excesive din aer, a facut foarte putin condens intre el si sacul de dormit. Cand zic foarte putin credema ca abia se sesiza si asta dupa 48 de ore din care 20 le-am dormit pe rupte ( in 2 reprize 8) ).

Stima.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

exista o problema la montat... nu stiu cum e la voi, dar la mine cand dezsurubez rotita, acei dinti nici nici vorba sa se dezlipeasca... trebuie sa apas tot cadrul din lateral spre interior pt a putea desface patul.

am uitat sa spun.. al meu e atlas! cu 8 picioare
Ultima oară modificat Lun Mar 25, 2013 21:44 de către Ahotnic, modificat 1 dată în total.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Ahotnic scrie:exista o problema la montat... nu stiu cum e la voi, dar la mine cand dezsurubez rotita, acei dinti nici nici vorba sa se dezlipeasca... trebuie sa apas tot cadrul din lateral spre interior pt a putea desface patul.
Poate ne lamureste Vladut !

Imi face cu ochiul patul si nu as vrea sa am surprize !

Ps: Ce dimensiuni are strans ?!?!?!!? Nu de alta dar sa ma gandesc pe unde ar trebui sa ii fac loc in masina!

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

nu l-am masurat dar e ok ca dimensiuni.. nu e f mare. i-al linistit. dar repet al meu e atlas.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Ahotnic scrie:nu l-am masurat dar e ok ca dimensiuni.. nu e f mare. i-al linistit. dar repet al meu e atlas.
Si Atlasul e tot pe acolo ca si pret.
Ce mi se pare ciudat la Atlas este ca la FFB spune ca are cadru de otel iar la TF cadrul este de Aluminiu,

@ Vladut : Cum e pana la urma ?!!
Titan sau Atlas are vreunul cadru de otel ?!?!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”