Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu unul sunt la a 3-a partida cu acest pat de cate 24 h, dar am dormit cu el doar pe ponton sau pe loc drept fara sa fiu nevoit sa-i intind picioarele si pana acum a fost super ok. A... esential....am si eu 134 kg si l-am luat din acelasi considerent cu 8 picioare. Patul este foarte odihnitor si suficient de lat.nashu xxl scrie:Un pat Titan cu 8 picioare rezista la 140de kg ? Si ma refer la cazul in care o parte de picioare sunt extinse, acolo apar problemele la alte firme !
Cere pareri omul despre pat daca te uiti mai bineromelian scrie:cumperi sau vinzi, ca nu inteleg?
Salut, intr-un an de zile am avut cam 15 partide in care a trebuit sa dorm in el si nu am ce sa-i reprosez, nu s-a rupt nimic, este impecabil....a....s-a dezlipit doar o emblema Senzor de pe surubul de reglaj al spatarului.zfcristian scrie:@bradlly : Multumit in continuare de patul Titan de la Senzor ?
Poate ne lamureste Vladut !Ahotnic scrie:exista o problema la montat... nu stiu cum e la voi, dar la mine cand dezsurubez rotita, acei dinti nici nici vorba sa se dezlipeasca... trebuie sa apas tot cadrul din lateral spre interior pt a putea desface patul.
Si Atlasul e tot pe acolo ca si pret.Ahotnic scrie:nu l-am masurat dar e ok ca dimensiuni.. nu e f mare. i-al linistit. dar repet al meu e atlas.