Piese Mulinete SHIMANO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
eus
Puncte: 0

Piese Mulinete SHIMANO

Mesaj de eus »

Salutare tuturor !
ma poate indruma cineva catre un magazin/site de unde as putea cumpara un capac pentru un maner la o mulineta Shimano Aerotechnium Mgs XSA ?
Fişiere ataşate
capac.jpg
capac.jpg (180.19 KiB) Vizualizat de 2542 ori
Viitorul mă interesează foarte mult... este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani de viață

eus

Re: Piese Mulinete SHIMANO

Mesaj de eus »

.
Fişiere ataşate
aero1.jpg
aero1.jpg (253.07 KiB) Vizualizat de 2536 ori
aero 2.jpg
aero 2.jpg (337.36 KiB) Vizualizat de 2536 ori
Viitorul mă interesează foarte mult... este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani de viață

merlin21

Mesaj de merlin21 »

M-am lovit si eu de problema asta si nu am reusit sa gasesc nici un suport in Romania, indiferent ca este vorba de reprezentat, magazin, sau persoane fizice care aduc piese sau repara muinete.

Am reusit sa imi comand piesele printr-un magazin din Anglia. Te ajunge destul de mult cu tot cu transport.

eus

Mesaj de eus »

merlin21 scrie:M-am lovit si eu de problema asta si nu am reusit sa gasesc nici un suport in Romania, indiferent ca este vorba de reprezentat, magazin, sau persoane fizice care aduc piese sau repara muinete.

Am reusit sa imi comand piesele printr-un magazin din Anglia. Te ajunge destul de mult cu tot cu transport.

Am inteles..... :(
Daca nu voi reusi probabil voi recurge la reproducerea piesei cu ajutorul unei imprimante 3D
Multumesc.

costy67
pescar de competitie

Mesaj de costy67 »

Edy-Curiosul il gasesti pe Rapitori.Ro aduce piese Shimano
pe comanda-baiat serios de mare caracter.

Succes si multa sanatate.

merlin21

Mesaj de merlin21 »

Succes cat vrei tu, ca nu aduce decat de rapitori. Toti sunt minunati pana te lovesti de ei.

Probabil ca nu aduce suficient profit aducerea de piese pt mulinetele de crap.

costy67
pescar de competitie

Mesaj de costy67 »

Nu am stiut,am incercat sa te ajut.

Multa sanatate.

Zsolt1980
Veteran

Mesaj de Zsolt1980 »

Ia numai legatura cu Edy, ca s-ar putea sa te ajute. La un moment dat si eu am vorbit cu el sa-mi aduca o piesa pentru o Ultegra 5500 XTB si s-a straduit sa ma ajute. Pana la urma nu s-a concretizat tranzactia din cauza mea, fiindca am renuntat, piesa fiind prea scumpa, dar el a avut bunavointa de a ma ajuta, asa ca din punctul meu de vedere o incercare nu costa nimic.

eus

Mesaj de eus »

Zsolt1980 scrie:Ia numai legatura cu Edy, ca s-ar putea sa te ajute. La un moment dat si eu am vorbit cu el sa-mi aduca o piesa pentru o Ultegra 5500 XTB si s-a straduit sa ma ajute. Pana la urma nu s-a concretizat tranzactia din cauza mea, fiindca am renuntat, piesa fiind prea scumpa, dar el a avut bunavointa de a ma ajuta, asa ca din punctul meu de vedere o incercare nu costa nimic.

Multumesc pentru sugestie, astept un raspuns de la un magazin din Anglia, daca nu o rezolv voi apela la Edy.

Zsolt1980
Veteran

Mesaj de Zsolt1980 »

eus scrie:
Zsolt1980 scrie:Ia numai legatura cu Edy, ca s-ar putea sa te ajute. La un moment dat si eu am vorbit cu el sa-mi aduca o piesa pentru o Ultegra 5500 XTB si s-a straduit sa ma ajute. Pana la urma nu s-a concretizat tranzactia din cauza mea, fiindca am renuntat, piesa fiind prea scumpa, dar el a avut bunavointa de a ma ajuta, asa ca din punctul meu de vedere o incercare nu costa nimic.

Multumesc pentru sugestie, astept un raspuns de la un magazin din Anglia, daca nu o rezolv voi apela la Edy.
Cu multa placere.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”