edibss scrie:Black Fuji K Series 50-16 mm .....100 e
Alps reelseat black 50 e
=3 lansete 450 e cu manopera cu tot!!!!
inele FUJI BKWAG alconite sunt cele mai ieftine din seria k.la acest model cei de la FUJI recomanda 40-12 7 inele
mandrina ALPS nu ofera nici un avantaj fiind neagra si de aluminiu se incalzeste foarte tare la soare acest lucru cauzand lanstei. daca tot vrei sa montezi o mandrina de calitate si neagra: http://www.cmw-angeln.de/angelgeraete-r ... -85-20220/.
la mine costa 74 euro inelele SIC seria K + 37 euro mandrina + 45 euro manopera=156 euro lanseta
3 lansete = 468 euro
edibss scrie:inca nu am auzit pe nimeni sa se planga ca se incinge mandrina ca e neagra!!!! se decoloreaza!!am vazut la century !!
se incinge pentru ca este neagra si de ALUMINIU .shimano tribal xtreme 13 ft 3.5 0lb se rup de la mandrina aceasta fiind ALPS aluminiu . tu faci ce vrei eu ti-.am oferit o solutie pentru o lanseta usoara si bine echilibrata .cine se decoloreaza?
edibss scrie:inca nu am auzit pe nimeni sa se planga ca se incinge mandrina ca e neagra!!!! se decoloreaza!!am vazut la century !!
se incinge pentru ca este neagra si de ALUMINIU .shimano tribal xtreme 13 ft 3.5 0lb se rup de la mandrina aceasta fiind ALPS aluminiu . tu faci ce vrei eu ti-.am oferit o solutie pentru o lanseta usoara si bine echilibrata .cine se decoloreaza?
eu le folosesc de un an de cand au aparut si sunt ca noi.century nu monteaza acest tip de mandrine.DNPS fuji normale cele de 7 euro se decoloreaza dupa 3-4 ani de folosinta la maxim