Prezentare Montura

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bmg
Puncte: 0

Prezentare Montura

Mesaj de bmg »

Salut,

Imi puteti spunde daca montura e realizata corect?

Nu stiu daca pozitionarea acelui cauciuc (Line Aligner) care e asejat pe carlig e pozitionat corect sau nu.

Mersi
Fişiere ataşate
1011259_10153948152417226_8028632312896077848_n.jpg
1011259_10153948152417226_8028632312896077848_n.jpg (41.01 KiB) Vizualizat de 1046 ori
1914715_10153948152287226_7999651197402191590_n.jpg
1914715_10153948152287226_7999651197402191590_n.jpg (45.61 KiB) Vizualizat de 1046 ori

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: Prezentare Montura

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Da jos plasticele de pe ea, scurteaza forfacul si echilibreaza momeala cu carligul-de preferabil fara plumb!
Apoi este posibil sa fie competitiva.
catch&release

bmg

Mesaj de bmg »

Ungureanu Bogdan scrie:Da jos plasticele de pe ea, scurteaza forfacul si echilibreaza momeala cu carligul-de preferabil fara plumb!
Apoi este posibil sa fie competitiva.

La ce anume te referi cand zice sa dau jos plasticele? La momeala? sau la acel cauciuc de pe carlig?

Mersi!

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Fa forfacul in jur de 5-7 cm, da jos liner-ul ( nu il vad util la montura de pop-up cu carligul acesta).Scoate tubul anti-tangle de la agrafa(folosestel la forfacele mai lungi).Varnisul e ok pozitionat, altceva nu vad, banuiesc ca la carlig sunt pop-uri si nu snowman.Daca insisti s folosesti montura la crap foloseste o alica de plumb sa echilibrezi forfacul incat carligul sa stea in coada, dar preferabil ar fi sa stea carligul culcat pe substrat, gen sa foolosesti un carlig mai mare cu pop-up incat cel din urma sa nu ridice carligul de pe aubstrat si sa nu ai nevoie de alica ..

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Andrei91 scrie:Fa forfacul in jur de 5-7 cm, da jos liner-ul ( nu il vad util la montura de pop-up cu carligul acesta).Scoate tubul anti-tangle de la agrafa(folosestel la forfacele mai lungi).Varnisul e ok pozitionat, altceva nu vad, banuiesc ca la carlig sunt pop-uri si nu snowman.Daca insisti s folosesti montura la crap foloseste o alica de plumb sa echilibrezi forfacul incat carligul sa stea in coada, dar preferabil ar fi sa stea carligul culcat pe substrat, gen sa foolosesti un carlig mai mare cu pop-up incat cel din urma sa nu ridice carligul de pe aubstrat si sa nu ai nevoie de alica ..
:wink:
catch&release

bmg

Mesaj de bmg »

Andrei91 scrie:Fa forfacul in jur de 5-7 cm, da jos liner-ul ( nu il vad util la montura de pop-up cu carligul acesta).Scoate tubul anti-tangle de la agrafa(folosestel la forfacele mai lungi).Varnisul e ok pozitionat, altceva nu vad, banuiesc ca la carlig sunt pop-uri si nu snowman.Daca insisti s folosesti montura la crap foloseste o alica de plumb sa echilibrezi forfacul incat carligul sa stea in coada, dar preferabil ar fi sa stea carligul culcat pe substrat, gen sa foolosesti un carlig mai mare cu pop-up incat cel din urma sa nu ridice carligul de pe aubstrat si sa nu ai nevoie de alica ..
Sa inteleg ca nu ma ajuta liner-ul (am pus pt o mai buna mecanica) la aceasta montura? Ca si momeala e un pop-up, dar nu ridica carligul de pe fund. Carligul sta lipit de pamant, doar momeala e putin riidicata fata de carlig.

Tubul anti-tangel e pus pt a nu se incurca si pt a, acoperi agrafa. Folosesc aceasta montura la momitor, iar momeala o voi acoperi cu pasta.

Mersi!

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Daca lasi forfacu de 5-7 cm nu se incurca , nu ai nevoie de anti-tangle, carligul acela are mecanica buna si fara liner la pop-up .. in afara de varnis eu vad celelalte elemente inutile. Nu stiu de ce ai mai deschis topic daca stiai ca ai montura perfecta .. Sanatate

bmg

Mesaj de bmg »

Andrei91 scrie:Daca lasi forfacu de 5-7 cm nu se incurca , nu ai nevoie de anti-tangle, carligul acela are mecanica buna si fara liner la pop-up .. in afara de varnis eu vad celelalte elemente inutile. Nu stiu de ce ai mai deschis topic daca stiai ca ai montura perfecta .. Sanatate
Nu am zis ca am montura perfecta, vroiam si o alta parere de la cineva mai experimentat.

Vroiam un raspuns daca liner-ul de pe carlig e pus corect? Nu stiu cat de mult treb sa intre pe tija carligului.

Legat de montura perfecta.... nu stiu daca exista.

Mersi pentru raspuns!

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Merge si putin mai pe tija, nu imi dau seama ce model de liner e, eu unul folosesc tubul termo, montura perfecta nu exista, ea difera de la o situatie la alta.Cat despre montura, eu ti-am zis cum as folosi eu, in orice caz eu cu pop-up simplu dau doar cu momitor sau plumb de pasta, de asta ziceam de forfac scurt.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”