am o lanseta ET carp blade de 3.60 din 2 segmente,si putere 3 lbs, dupa 2 partide de pescuit am constatat pe partea de sus a lansetei, plecand undeva de deasupra mulinetei pana undeva pana la jumatatea distantei intre mulineta si primul inel o crapatura ,mentionez ca intr-o zi mi sa rasturnat husa de lansete din pozitie veritaca pe o cutie de carton , pe balcon,intrebarea mea este daca este afectata lanseta sau doar luciul de deasupra??? ma gandesc ca lanseta fiind de carbon IM12 ,ar putea fi mai fragila decat cele din fibra de sticla, si nu stiu ce sa cred., astept sfaturi, multumesc!.P.S . am folosit atat mimitor incarcat cu mamaliga , cat si plumb fix de 40 degrame cu saculetz solubil cu pelete, poate e vina mea ca am depasit putearea lansetei de aruncare vreodata???
e prea mica sa poata fi fotografiata, mai ales ca lanseta este neagra, este ca o mica zgarietura dealungul lansetei, la a dooua partida de pescuit am dat putin mai tare cu ea stiind care e problema si sa auzit un mic parait, e foarte greu sa iti dai seama daca e doar o zgarietura sau e in profunzime.. calitatea pozelor facute de telefonul meu mobil lasa de dorit, dar nici un telefon mai performant nu cred ca poate sa fotografieze o dunga ca ata pe fundal negru