Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca ai cumparat-o noua, o poti trimite la garantie.stelica68 scrie:si eu mi-am luat doua mulinete shimano big baitrunner lc modelul vechi cu corpul metalic fabricata in malaiezia acum vreo 3 saptamani le-am gasit la oferta dupa foarte multe cautari si telefoane la pretul de 598 ron si ma simt dezamagit cand aud ca a cedat baitrunner ul asa de repede.... nu stiu ce sa zic pentru ca nu le-am scos la nici o partida pana acum doar le-am pus fire si le-am atasat de bete tot shimano veneange 12'-3,5 lb despre care mi-a zis cineva ca sunt bune le-am gasit tot la oferta ( 262 ron bucata )......despre mulineta omule nu stiu ce sa zic.....toti lauda acest tip de mulineta si sa speram ca e ceva minor si o mica greseala probabil din fabricatie nu a fost destul de strans vreun surub ceva.....astept cu nerabdare sa ne spui si noua ce s-a intamplat cu mulineta ta![]()
![]()
![]()
EU NU AM PROBLEME CU ALE MELE......i-am raspuns omului care zicea ca dupa cateva partide de pescuit i s-a defectat baitrunner ul normal sa nu am probleme cu ale mele ca nu le-am scos pana acum la nici o partida dar vestea asta cu defect la shimano bbrlc in asa de scurt timp ma pus pe ganduri si sper si eu la fel cum ai zis tu ca poate e ceva minor defect din fabricatie si cazuri foarte , foarte rare....eu le-am cumparat noi noute am garantie si dupa cum am mai spus am invartit de ele doar cat am pus firul pe tambur si nu sunt defecte....doamne feresteREMUSGL scrie:Daca ai cumparat-o noua, o poti trimite la garantie.stelica68 scrie:si eu mi-am luat doua mulinete shimano big baitrunner lc modelul vechi cu corpul metalic fabricata in malaiezia acum vreo 3 saptamani le-am gasit la oferta dupa foarte multe cautari si telefoane la pretul de 598 ron si ma simt dezamagit cand aud ca a cedat baitrunner ul asa de repede.... nu stiu ce sa zic pentru ca nu le-am scos la nici o partida pana acum doar le-am pus fire si le-am atasat de bete tot shimano veneange 12'-3,5 lb despre care mi-a zis cineva ca sunt bune le-am gasit tot la oferta ( 262 ron bucata )......despre mulineta omule nu stiu ce sa zic.....toti lauda acest tip de mulineta si sa speram ca e ceva minor si o mica greseala probabil din fabricatie nu a fost destul de strans vreun surub ceva.....astept cu nerabdare sa ne spui si noua ce s-a intamplat cu mulineta ta![]()
![]()
![]()
Cel mai probabil a fost un defect din fabricatie, pur si simplu ai avut ghinion.
valiauto68 scrie:salut!
ce s-a intamplat cu mulineta? mulineta a fost schimbata cu alta noua pentru ca importatorul nu repara asa ceva.
la nici 2 luni dupa ce s-a stricat prima mulineta a urmat A DOUA!!!!!!!!!!!!!!!! FUCKING SHIT!!!! SI CULMEA PE ACEEASI BALTA (doripesco, unde e mult ciortan si sa zicem ca s-a folosit mai intens baitrunerul, intr-un concurs)
la a doua s-a intamplat exact acelasi lucru, s-a blocat mecanismul de baitruner! dat fiind faptul ca eram in concurs am continuat sa dau cu ea asa, folosind doar frana de fata, pestii erau mici deci nu a fost o problema. Intre timp am remarcat ca avea un blocaj cand mulinam in momentul in care tamburul ajungea in partea de jos.
in final s-a blocat definitiv. mergea doar pana ajungea tamburul jos, apoi daca dadeai la manivela invers functiona pana cand dupa cateva ture cand tamburul era iar in pozitia de jos se bloca iar!
Cu ajutorul unor prieteni am reusit sa o schimb si pe aceasta cu alta noua.
concluzia?![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. acum am 2 din lotul vechi (cumparate din anglia) si 2 proaspete
toate mulinetele sant identice : made in malaesia!
si cica sant cele mai fiabile! Ori sant eu ghinionist, ori ceva e in neregula !