Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
marius.mohan scrie:Salut,
Am si eu aceeasi problema cu statia.Am schimbat bateriile am curatat contactul de la antena si tot nimic.Stie cineva unde as putea sa o duc in Bucuresti sa o repare?
Am tot incercat sa iau legatura cu cei de la Energofish dar nu raspunde nimeni nici la mail nici la telefon.AM vorbit la unul din distribuitorii lor din Bucuresti si mi-au zis ca nu au service decat pentru garantie si atunci schimba produsul.Madalin007 scrie:Contact service:
Bucuresti (Oltenia, Dobrogea, Moldova):
Soseaua de centura, nr.316, Glina, IF
Tel: (00402-1)-467 01 22
Fax: (00402-1)-467 01 32
E-mail: bucuresti@energofish.ro
marius.mohan scrie:Salut,
Am si eu aceeasi problema cu statia.Am schimbat bateriile am curatat contactul de la antena si tot nimic.Stie cineva unde as putea sa o duc in Bucuresti sa o repare?
Cazul fericit mai aveau garantie.Din pacate se pare ca energoteam nu asigura si postgarantie.....darius123 scrie:Un prieten a avut aceiasi problema cu un set E-sential, statia batea maxim 50 m.A fost la magazin si a primit alt set nou cu tot cu avertizori.Se pare ca este o problema tot mai frecventa.La modelul vechi( ET 200), nu prea am auzit sa fie probleme.
darius123 scrie:Un prieten a avut aceiasi problema cu un set E-sential, statia batea maxim 50 m.A fost la magazin si a primit alt set nou cu tot cu avertizori.Se pare ca este o problema tot mai frecventa.La modelul vechi( ET 200), nu prea am auzit sa fie probleme.