problema statie senzori energo...

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

spilceavic
Puncte: 0

Re: problema statie senzori energo...

Mesaj de spilceavic »

am verificat surubul de la antena - era strans bine :shock:

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

Salut,

Am si eu aceeasi problema cu statia.Am schimbat bateriile am curatat contactul de la antena si tot nimic.Stie cineva unde as putea sa o duc in Bucuresti sa o repare?

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Contact service:
Bucuresti (Oltenia, Dobrogea, Moldova):
Soseaua de centura, nr.316, Glina, IF
Tel: (00402-1)-467 01 22
Fax: (00402-1)-467 01 32
E-mail: bucuresti@energofish.ro

marius.mohan scrie:Salut,

Am si eu aceeasi problema cu statia.Am schimbat bateriile am curatat contactul de la antena si tot nimic.Stie cineva unde as putea sa o duc in Bucuresti sa o repare?

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

Madalin007 scrie:Contact service:
Bucuresti (Oltenia, Dobrogea, Moldova):
Soseaua de centura, nr.316, Glina, IF
Tel: (00402-1)-467 01 22
Fax: (00402-1)-467 01 32
E-mail: bucuresti@energofish.ro

marius.mohan scrie:Salut,

Am tot incercat sa iau legatura cu cei de la Energofish dar nu raspunde nimeni nici la mail nici la telefon.AM vorbit la unul din distribuitorii lor din Bucuresti si mi-au zis ca nu au service decat pentru garantie si atunci schimba produsul.
Deci in concluzie as avea nevoie de alte variante.Multumesc.

darius123

Mesaj de darius123 »

Un prieten a avut aceiasi problema cu un set E-sential, statia batea maxim 50 m.A fost la magazin si a primit alt set nou cu tot cu avertizori.Se pare ca este o problema tot mai frecventa.La modelul vechi( ET 200), nu prea am auzit sa fie probleme.

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

darius123 scrie:Un prieten a avut aceiasi problema cu un set E-sential, statia batea maxim 50 m.A fost la magazin si a primit alt set nou cu tot cu avertizori.Se pare ca este o problema tot mai frecventa.La modelul vechi( ET 200), nu prea am auzit sa fie probleme.
Cazul fericit mai aveau garantie.Din pacate se pare ca energoteam nu asigura si postgarantie.....

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

darius123 scrie:Un prieten a avut aceiasi problema cu un set E-sential, statia batea maxim 50 m.A fost la magazin si a primit alt set nou cu tot cu avertizori.Se pare ca este o problema tot mai frecventa.La modelul vechi( ET 200), nu prea am auzit sa fie probleme.

Am un set de ET 200 de aproape 3 ani si au trecut prin toate conditiile atmosferice posibile ploaie , inghet .. mi-au cazut chiar si in apa , merg fara probleme .
Singura problema o am la un senzor , nu mai pot regla volumul ; se aude f incet ..daca ma poate ajuta cineva ?
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”