probleme avertizori fox

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

florin crapanu
Puncte: 0

probleme avertizori fox

Mesaj de florin crapanu »

Salut , am un set de fox eos r , si un prieten pescar mi-a spus ca fox a rezvoltat problema avertizorilor mai vechi prin modelele mai noi aparute.Problema celor mai vechi cica , ar avea o rotita sau asa ceva din sticla ce sar putea sparge atunci cand sunt loviti si ca la modelele mai noi au inlocuit aceea rotita.Mi se pare foarte ciudata aceasta afirmatie de care nu am auzit niciodata ca sar intalni la avertizorii fox asa ceva.De aceea va intreb : at-i auzit vreodata de asa ceva la avertizorii fox ? :shock:
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

danicopros2
pescar de competitie

Re: probleme avertizori fox

Mesaj de danicopros2 »

sincer am desfacut un eos r bucatele dar nam dat de nici o rotita su ceva de sticla :roll: :wink:

florin crapanu

probabil ca pentru prietenul meu daca nu poate ajunge la struguri i se par cam acri
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

bogdan ncs

Mesaj de bogdan ncs »

Si eu detin de ceva timp un set,pe unul dintre ei l-am desfacut si nu am vazut nicio rotita de sticla si niciodata nu am avut nici macar cea mai mica problema cu ei.

florin crapanu

vedeti aici : http://www.bigfish.ro/senzori-indicator ... -4361.html, spune de o pastila de sticla cu lamele care se sparge atunci cand senzorii sunt loviti , deci totusi are dreptate prietenul meu.
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

magnum

Mesaj de magnum »

Sistemul D-Tec Sensing System elimina din constructia senzorilor vechea pastila din sticla cu lamele metalice, principala cauza a defectarii senzorilor atunci cand erau loviti sau scapati pe jos.
Aici spune ca modelele precedente aveau dar Fox NX-R nu mai are. :roll:
CATCH & RELEASE

florin crapanu

magnum scrie:Sistemul D-Tec Sensing System elimina din constructia senzorilor vechea pastila din sticla cu lamele metalice, principala cauza a defectarii senzorilor atunci cand erau loviti sau scapati pe jos.
Aici spune ca modelele precedente aveau dar Fox NX-R nu mai are. :roll:
Pai asta am inteles si eu ca modelele mai vechi au acea pastila si fox nx-r nu o mai are , e cam greu de inteles pentru unii , si eu vorbeam de fox eos r care e un model mai vechi.Un pescar electronist spune ca acea pastila exista in electronica avertizorilor care au transmisie radio , pana la sistemul d-tec dela fox nx-r.Eu nu cred ca nimeni nu da cu ei de pamant pana sa sparga pastila aia.
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Si eu am de sfacut eo -r si nu am observat nimic di sticla.mie,acesti avertizori mi se par cei mai destepti de pe peiata,nu ca i-as avea acum,dar i-am avut si stiu ce vorbesc,dar cand se strica pa!
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Ungureanu Bogdan scrie:Si eu am de sfacut eo -r si nu am observat nimic di sticla.mie,acesti avertizori mi se par cei mai destepti de pe peiata,nu ca i-as avea acum,dar i-am avut si stiu ce vorbesc,dar cand se strica pa!
scuze pt editarea defectuoasa.de vina este tastatura wirless care mai face figuri :mrgreen:
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”