probleme euro swinger mk2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

lucian_dj
Puncte: 0

probleme euro swinger mk2

Mesaj de lucian_dj »

am cumparat acest set de euro swinger mk2 in februarie la un targ de crap in italia bucuranduma cu o noua achizitzie si nerabdator sa le probez ,am ramas foarte neplacut surprins sa vad ca la cea mai mica trasatura sau adiere de vant cadeau
dupa cateva drumuri la magazin si repetate schimburi in sfarsit (3 luni)si 11 euro swinger schimbate am fost sunat sa le aduc inapoi ca sunt retrase de fox pentru o modificare la arcul care inchide firul acum sa vedem cat o sa dureze .Am deschis acest topic in ajutorul celor interesatzi sa le cumpere sa intrebe bine la magazin ce versiune sunt.

cristiand

Re: probleme euro swinger mk2

Mesaj de cristiand »

interesant!
si care e versiunea veche/initiala si cea imbunatatita? sau nu a aparut cea revizuita. la ce sa fim atenti?
intreb pentru ca intentionez zilele astea sa-i cumpar!
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

au arcul prea slab si cad dupa fir si la o adiere de vant sap viitoare ar trebui sami aduca noul set modificat oricum cand mergi sai cumperi incearcai pe un fir si vezi daca se desprind prea usor.

cip

Mesaj de cip »

Am aproximativ aceiasi problema, dar nu de la vant. Daca trasatura pestelui este mai in forta swingerii cad de pe fir. Mentionez ca sint cumparati anul asta.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Daca balamaua se deschide prea usor la capul de swinger mk2 problema se poate remedia foarte usor :
Se scoate stiftul care fixeaza balamaua cu ajutorul unui cater sau cutit bine ascutit, impingand axul catre exterior.
Se scoate arculetul si se intinde putin dupa care se remonteaza sistemul.
( Pentru a slabi forta balamalei se taie o spira din arculet cu ajutorul unui sfic . )
Dureaza max. 5 minute operatia ...

cip

Mesaj de cip »

Multumim de pont !

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

stiu dar cand dai 130 euro si cumperi fox cautzi calitate dar in ultimi ani sa dovedit contrariu am patzito deja cu senzori de la fox ntx-r care se topea vopseaua dupa ei oricum este fox care retrage swingerurile de pe piatza .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cip scrie:Multumim de pont !
Inainte sa modificati ceva luati in calcul ca mai exista o cauza a caderii swingerelor cu cap MK2 de pe fir atunci cand avem trasaturi puternice.
Acest lucru se poate intampla cand folosim conectori rapizi la avertizori si swingerul este prins sub acestia .
Conectorii maresc distanta de la nivelul de prindere al swingerului si pana la nivelul lansetei. Astfel atunci cand pestele trage semnalizatorul ajunge in pozitie verticala si se declanseaza balamaua de prindere a firului.
Daca conectorul nu exista atunci swingerul nu urca atat de mult la trasatura ( ramane oblig ) si balamaua nu are posibilitatea sa se desfaca decat atunci cand lanseta se ridica permitand swingerului sa ajunga vertical .
Sper ca am fost inteles ... :)

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Si eu mi-am luat in set de MKII anul acesta si nu am nici un fel de problema cu ei.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

dumi_id scrie:Si eu mi-am luat in set de MKII anul acesta si nu am nici un fel de problema cu ei.
Sa nu faci confuzie intre MK2 si Euro MK2 !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”