Prowess Anthology

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Stefan Oancea

Prowess Anthology

Mesaj de Stefan Oancea »

Buna ziua!

As dori daca se poate o parere despre lansetele de la Prowess si in special despre modelul Anthology.
Este comercializat la pretul de 7.5 milioane de cei de la MimTeam.

Am vazut ca in niste discutii precedente Vladut zice despre cei de la Sert ca au un raport calitate pret foarte bun. Tinand cont ca am mai avut lansete de la ei si am vazut si chiar pescuit cu mai multe, inclusiv din cele de top(Carpium) tind sa am aceeasi parere cu a lui Vladut.

Neavand suficiente fonduri pentru o "baterie" de lansete facute in Anglia, cred ca din cele "asiatice" Sert/Prowess sunt cele mai bine facute.

Am un test de distanta facut de revista franceza "Carpe-Magazine" pentru mai multe lansete, printre care si Anthology. Cu fir de 0.28, inaintas tot de 0.28 si plumb de 115gr ei sustin ca au atins distanta de 160 de metrii cu Anthology. Mi se pare o distanta fantastica pentru o lanseta la acest pret.

Prin urmare ce parere aveti?

Multumesc,
Stefan Oancea

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Stimate domn, sunt posesor de lansete Carpium de cativa ani si sunt foarte multumit. Cand am vrut sa mai achizitionez 2 bucati nu am mai gasit asa ca am ajuns la lansetele firmei Prowess, divizia de crap de la Sert.
Din pacate nu mai are nici o legatura cu calitatea Sert, doar pretul a ramas mare ! Au pierdut mult din calitatea Sert produsele Prowess si in general, la alte modele. Ca sa nu va zic cum se comporta domnul Virgil, patronul , cu clientii care se intorc cu produse in garantie...eu am avut 3 inele sparte si 2 avertizori defecti si .. no coment ! Doar in Romania esti asa tratat pe banii tai si cu drepturile in vigoare despre garantii.

Stefan Oancea

Mesaj de Stefan Oancea »

Va multumesc pentru sfat.
As dori insa sa stiu ce model al firmei Prowess ati folosit(pura curiozitate) si sa pun o intrebare, nu ca sa contest cele spuse de Dvs, dar din cauza ca sunt relativ incepator si nu stiu exact cum sta treaba.

Inele sparte nu sunt vina producatorului de inele, si anume Fuji, sau modelul Dvs nu avea inele de la Fuji? Nu imi dau seama de ce inelele sparte ar avea legatura cu cel care fabrica blankul sau chiar mai mult, cu cei care le asambleaza! Repet insa, poate din cauza ca sunt relativ nou in acest domeniu nu realizez momentan vina cui este, a producatorului de inele sau de lansete!

Ati putea sa imi explicati acest lucru?
Va multumesc!

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

gheorghe boldici scrie:...eu am avut 3 inele sparte.

si cum s-au spart ? nu cumva ti-a cazut din mana scula?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Intr-adevar, la modelele Carpium exista o problema cu primul inel, cel de plecare. Am avut si noi probleme la magazin cu acest aspect, s-a constat ca a fost defect de fabricatie . Deci se poate ca omul sa nu fi avut nici o vina....
Apropo Iuliane, "sculele" tale ce mai fac ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:Intr-adevar, la modelele Carpium exista o problema cu primul inel, cel de plecare. Am avut si noi probleme la magazin cu acest aspect, s-a constat ca a fost defect de fabricatie . Deci se poate ca omul sa nu fi avut nici o vina....
Apropo Iuliane, "sculele" tale ce mai fac ?
pai fac bine........ tocmai ma gandeam sa leg 2 scule de 100 de metrii una de alta dar nu stiu cat de mici sa fie ochiurile.... :lol: :lol: TU cu ce ochiuri ai da pe TANCABESTI ca vreau sa fac o partida de CRAP...SI CRED ca o sa trec pe la voi sa cumpar 2 kg de bile scuid sa le pun pe ata-n scule..... :D :D :D

culmea ca ,chiar ieri am luat un bat shimano de la facut........un inel crapat dar se schimba repede pastila....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D :D :D

Pai vezi daca ti-ai luat Shimano ! :D De cand au aparut si in Europa, nu mai sunt ce erau....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie::D :D :D

Pai vezi daca ti-ai luat Shimano ! :D De cand au aparut si in Europa, nu mai sunt ce erau....

pai.....nu era a mea..... :roll: :roll: si oricum batul era original ca-l are de aproape 3 ani.....!

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

mai de care scula shimano vorbiti :?:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

foarte scumpa pentru o firma necunoscuta. la bani astia iti iei bete de calitate de la fox.
iar domnul de mai sus are dreptate cu garantia. daca ceri garantie la mim tim zici i-o ceri pe masa, asa se poarta. mie mi-au zis ca eu sunt de vina ca nu mai merg avertizorii de la ei.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”