putin ajutor

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mausica
Puncte: 0

putin ajutor

Mesaj de mausica »

As dori sa stiu daca se poate face o nadire(bulgari) cu catapulta avand in dotare un bat cu actiune 100-200gr???credeti ca e de ajuns acesta actiune pt a lansa bulgari la peste 70m??Rog cei care au folosit sau folosesc astfel de bete sa isi spuna parerea.Multumesc

carpone

Re: putin ajutor

Mesaj de carpone »

Eu as alege un spod pentru nadire. Depinde si de lungime batului si de firma ca sa arunci bulgari peste 70m

mausica

Mesaj de mausica »

asta stiu si eu,insa nu doresc sa fac investitii de genul pt ca voi folosi rar respectiva lanseta(eu fiind pescar de feeder as folosio doar in iesirile la lacurile din Ungaria) si nu ii justific pretul.De aceea intreb strict despre acel gen de lanseta.

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

mausica scrie:asta stiu si eu,insa nu doresc sa fac investitii de genul pt ca voi folosi rar respectiva lanseta(eu fiind pescar de feeder as folosio doar in iesirile la lacurile din Ungaria) si nu ii justific pretul.De aceea intreb strict despre acel gen de lanseta.
Cum se spunea mai sus o lanseta dedicata e de preferat. Insa eu in urma unui accident ( am rupt un inel la spod pe balta) am folosit o lanseta pe care o tin de rezerva (3.6 cu tc de 3) .
La inceput am aruncat cu frica pentru ca apoi sa dau din ce in ce mai tare in ea. A mers fara probleme.

Am folosit-o si cu spomb si cu catapulta. Cu spombul se ducea mai tare. Distante atinse: pana in 100-110m

Insa cum spuneam era o lanseta de rezerva. Daca vrei sa faci o investitie ia un spod.
Dragos MARDARE
CS APS

mausica

Mesaj de mausica »

deci se poate si asa....repet pt mine nu merita investitia un bat spod asa imi surade alternativa asta(tinand cont ca se va folosi mai rar)

norisss

Mesaj de norisss »

jdmishere scrie:
mausica scrie:asta stiu si eu,insa nu doresc sa fac investitii de genul pt ca voi folosi rar respectiva lanseta(eu fiind pescar de feeder as folosio doar in iesirile la lacurile din Ungaria) si nu ii justific pretul.De aceea intreb strict despre acel gen de lanseta.
Cum se spunea mai sus o lanseta dedicata e de preferat. Insa eu in urma unui accident ( am rupt un inel la spod pe balta) am folosit o lanseta pe care o tin de rezerva (3.6 cu tc de 3) .
La inceput am aruncat cu frica pentru ca apoi sa dau din ce in ce mai tare in ea. A mers fara probleme.

Am folosit-o si cu spomb si cu catapulta. Cu spombul se ducea mai tare. Distante atinse: pana in 100-110m

Insa cum spuneam era o lanseta de rezerva. Daca vrei sa faci o investitie ia un spod.

NU crezi ca daca mai folosesti de cateva ori varga aia sa nadesti se va inmuia ca o beldie?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”