Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cum se spunea mai sus o lanseta dedicata e de preferat. Insa eu in urma unui accident ( am rupt un inel la spod pe balta) am folosit o lanseta pe care o tin de rezerva (3.6 cu tc de 3) .mausica scrie:asta stiu si eu,insa nu doresc sa fac investitii de genul pt ca voi folosi rar respectiva lanseta(eu fiind pescar de feeder as folosio doar in iesirile la lacurile din Ungaria) si nu ii justific pretul.De aceea intreb strict despre acel gen de lanseta.
jdmishere scrie:Cum se spunea mai sus o lanseta dedicata e de preferat. Insa eu in urma unui accident ( am rupt un inel la spod pe balta) am folosit o lanseta pe care o tin de rezerva (3.6 cu tc de 3) .mausica scrie:asta stiu si eu,insa nu doresc sa fac investitii de genul pt ca voi folosi rar respectiva lanseta(eu fiind pescar de feeder as folosio doar in iesirile la lacurile din Ungaria) si nu ii justific pretul.De aceea intreb strict despre acel gen de lanseta.
La inceput am aruncat cu frica pentru ca apoi sa dau din ce in ce mai tare in ea. A mers fara probleme.
Am folosit-o si cu spomb si cu catapulta. Cu spombul se ducea mai tare. Distante atinse: pana in 100-110m
Insa cum spuneam era o lanseta de rezerva. Daca vrei sa faci o investitie ia un spod.