Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Allen,Allen Besnovich scrie:Asta ar mai lipsi, bblc cu baitrunner si quick drag.
Oare cum astia de la shimano nu s-au gândit sa le scoată direct făcute gata.
Orice modificare la discurile din interiorul tamburului, afectează direct frâna mulinetei. Ceea ce face tipul din video scurtează considerabil cursa de frânare a fluturelui, dar nu spune nimic despre cum influenteaza asta frâna. Dispare frecarea fina intre discuri, adică frâna super fina caracteristica gamei ultegra.
Recomand sa Înlocuiți acele saibe din materialul textil, cu un material de plastic, si apoi testati frâna in sarcina si o sa vedeți despre ce vorbesc. Modificările se fac doar in interiorul fluturelui (a se vedea modificările făcute de Dan Mitranescu) si NU in tambur.
Ce grosime au saibele de textolit si cate ai pus(3?).Alexandru Mihai scrie:Allen Besnovich scrie:
Allen,
Am modificat tamburii de mai bine de un an, le-am muncit ceva și pana acum nu sa întâmplat nimic, am înlocuit șaibele de textil cu unele din textolit, ma repet acum mai bine de un AN.
Recomand sa se schimbe șaibele de textil din interiorul tamburului, dacă schimbi șaiba din interiorul fluturelui nu faci mare brânza ( am testat ).
Gabi,gabi1 scrie:Ce grosime au saibele de textolit si cate ai pus(3?).Alexandru Mihai scrie:Allen Besnovich scrie:
Allen,
Am modificat tamburii de mai bine de un an, le-am muncit ceva și pana acum nu sa întâmplat nimic, am înlocuit șaibele de textil cu unele din textolit, ma repet acum mai bine de un AN.
Recomand sa se schimbe șaibele de textil din interiorul tamburului, dacă schimbi șaiba din interiorul fluturelui nu faci mare brânza ( am testat ).
Daca se micsoreaza cursa asta nu inseamna ca nu se poate lucra progresiv, zic si eu.,unele modificari bruste ale cursei si respectiv ale fluiditatii, pot genera niste surprize care nu stiu cat de placute o sa iti para, mai ales atunci cand lupti cu un cteno