tu trebuia sa faci referiri daca stiai si cred ca nu stii nimic asupra calitatii lansetelor si nicidecum sa ma inveti tu ce lungime sa-mi
cumpar.lasa pe altii care folosesc aceste tipuri de lansete sa-si dea cu parerea si nu te mai baga.
cred ca discutia o sa degenereze in altceva si nu vreau.
Iti raspund si eu , in tonul si spiritul comentariilor tale:
Alea de 3 bucati sunt niste gioarse. Daca tu, dupa teri'jdeani de pescuit, nu intelegi avantajul lansetelor din doua bucati, chiar daca sunt de 3 m, inseamna ca discutam discutii. Iar 3 Lbs la pescuit caras , fie la lansete de 3, 3,60 sau 3,90 m e barbar.E ca si cum ai da cu heavy feeder la obleti.
Ca sa impaci tot ce vrei tu cauta niste lansete din doua bucati de 3,60 de maxim 2,75 lbs.E un topic pe-aici pe undeva.
multumesc pentru sfaturi ALBERT.eu stiu ce dezavantaje au cele din 3 buc comparativ cu cele din doua.am auzit ca ar avea la
DECATHLON o lanseta DAIWA din 2 buc,lungime 3m.pare o lanseta potrivita dar o sa ma interesez ce actiune are si daca mai are
cineva.
am vazut lansetele KAMROD CAMOU 3M,3LBS din 2 buc si mi-au placut foarte mult.cred ca -mi voi cumpara un set de trei bucati
pe care le voi echipa cu 3 mulinete SHIMANO marimea 4000 cu baitrunner.pentru un pescuit lejer este alegerea potrivita.