Recomandare baterie externa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

George Raceanu
Puncte: 0

Re: Recomandare baterie externa

Mesaj de George Raceanu »

PallBogdan scrie:Ciudat...eu as merge cu ea inapoi...ceva nu e bine! Eu am luat din Auchan un Canyon de 7200 mah si imi duce patru incarcari.
Si un astfel de incarcator am si tot 4 incarcari imi duce.

George
Nume utilizator schimbat din aprilie1972

Chryys

Mesaj de Chryys »

Salut. Depinde si de telefon. Ultimele telefoane aparute au incarcare rapida, adica au nevoie de 9v si 1.67A, daca se incarca la 5v si 2A cat este un incarcator de samsung normal (s4-5) va dura undeva la 3-4 ore (fata de 1.5ore cu 9v) sa incarci ultimele telefoane si asta in conditiile in care nu te atingi de el. In general este suficient un incarcator care scoate 2A si 5V. Poti merge linistit pe ANKER

Mai ai posibilitatea sa cumperi incarcator cu panou solar. Am folosit asa ceva: http://www.emag.ro/incarcator-solar-pli ... DCMFRMBBM/

si incarca multumitor.

Am mai folosit baterie de 8400 la 29 de lei si scoteam 2 incarcari cu un telefon cu baterie de 2650mah. E discutabil daca se merita o investitie mare tinand cont la cat de rapid evolueaza tehnologia.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Oscilez intre anker de 15600 și xiaomi de 20000, ca si pret sunt tot pe acolo, pana in 200 ron, am un telefon cu baterie de 2600 mah și încărcare rapida.
Problema mea era dacă ce scrie pe ele 20000 este și real, ca ceea ce am cumpărat nu prea bate, știu ca dacă e 20000 ar trebui sa aibă undeva pe la vreo 16- 17 mii
Mulțumesc deocamdată pentru sfaturi și aștept în continuare recenzii
ImagineImagine
BÂZ

d3m0n0id

Mesaj de d3m0n0id »

Eu am un TP-link de 10000 de vreo 2 ani. Încarcă cu succes de doua ori și un pic un telefon de 2200 și o data o tableta de 4500. Ce ma enervează la ea e ca durează vreo 10 ore pana se încarcă. Ca toate bateriile, pe măsură ce apar cicluri noi de încărcare descărcare, o sa scadă capacitatea de încărcare. Dacă îmi aduc bine aminte, la fiecare 200 de cicluri scade capacitatea cu 10%.
Ai nevoie de ajutor la administrarea site-ului/magazinului online/profilelor social media sau de marketing / PR online? Vrei un program de afiliere/blogger relations? Da-mi un PM si te ajut.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

pana la urma mi am achizitionat un xiaomi de 20000 mah, e in probe acuma..am incarcat telefonul, 2600 mah, de 3 ori si mai are 50-75 % baterie, imi apar 3 beculete aprinse la baterie externa
sunt recenzii bune si despre aceasta baterie
multumit deocamdata sa vedem de cate ori imi incarc telefonul

http://xiaomi-mi.com/powerbanks/xiaomi- ... mah-white/
Fişiere ataşate
DOFtDjm.jpg
DOFtDjm.jpg (99.39 KiB) Vizualizat de 1315 ori
ImagineImagine
BÂZ

hannibal

Mesaj de hannibal »

nu am vazut anuntul ca va recomandam una chiar super. asus de 10500 mah de la e mag
i am luat lui fimiu si un galaxy note 4 se incarca de 4 ori si incarca si repede .asta http://www.emag.ro/acumulator-extern-as ... DYC5YYBBM/

sebyy

Mesaj de sebyy »

hannibal scrie:nu am vazut anuntul ca va recomandam una chiar super. asus de 10500 mah de la e mag
i am luat lui fimiu si un galaxy note 4 se incarca de 4 ori si incarca si repede .asta http://www.emag.ro/acumulator-extern-as ... DYC5YYBBM/
Conform gsm arena, note 4 are : Removable Li-Ion 3220 mAh battery. Mie nu prea imi ies calculele...

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

lasati acumulatorul sa se incarce la maxim cand il folositi prima data apoi goliti-l de tot repetati de trei ori si o sa mearga am o chinezarie de 20000ah si incarc un samsung cu acumulator de 2600 de vreo 7 ori
LIFE IS FISHING!
Imagine

hannibal

Mesaj de hannibal »

sebyy scrie:
hannibal scrie:nu am vazut anuntul ca va recomandam una chiar super. asus de 10500 mah de la e mag
Conform gsm arena, note 4 are : Removable Li-Ion 3220 mAh battery. Mie nu prea imi ies calculele...
atat incarca si repede . uitati-va la e mag la rewiew-uri , eu zic ca raportat calitate pret este super. Acum fiecare ia ce vrea , au si chinezii lucruri bune , foarte putine, dar unele bune, dovada am o lanterna frontala Boruit cu trei leduri care lumineaza la distanta si cel mai important un set de baterii ma tin toata noaptea cu faza de lumina medie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”