Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
gabi1 scrie:Și catârul e aseamănător cu calu', doar câ nu-i nici cal, nici măgar.
Să înțeleg că nu l-ai încercat din cauza prețului și factorul pecuniar te face să nu îl recomanzi.DumiD scrie:Am o parere proasta, mi se pare prea scump, motiv pentru care nici nu il incerc.P-lineul recomandat de Claudiu sau Mitranescu, fire f ok, un plus pentru p-line, e ceva mai matasos, mai bun pentru aruncari.Oliver24 scrie:Ce părere aveți despre firele Trabucco T-force Carp? Cel puțin după etichetă pare un fir mai bun decât Sufix sau P-line...
Exact! Este o consumabilă importantă, dar totuși o consumabilă. D-aia nu am incercat nici Shimano technium care am înțeles că este un fir foarte bun. Și nu e cazul de povești cu struguri acrii, că-s ca Giovanni, parchez mașina, dau două milioane șpagăOliver24 scrie:Să înțeleg că nu l-ai încercat din cauza prețului și factorul pecuniar te face să nu îl recomanzi.DumiD scrie:Am o parere proasta, mi se pare prea scump, motiv pentru care nici nu il incerc.P-lineul recomandat de Claudiu sau Mitranescu, fire f ok, un plus pentru p-line, e ceva mai matasos, mai bun pentru aruncari.Oliver24 scrie:Ce părere aveți despre firele Trabucco T-force Carp? Cel puțin după etichetă pare un fir mai bun decât Sufix sau P-line...