Recomandare fir

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Recomandare fir

Mesaj de mihai florescu »

Ca si fir monofilament foarte asemanator ca si caracteristici cu firul monofilament Stren este Xzoga Takalon, cu un plus de rezistenta la nod.
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 76608.html

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Și catârul e aseamănător cu calu', doar câ nu-i nici cal, nici măgar. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

gabi1 scrie:Și catârul e aseamănător cu calu', doar câ nu-i nici cal, nici măgar. :D

Va asteptam in magazin sa va convingeti.

Oliver24

Mesaj de Oliver24 »

DumiD scrie:
Oliver24 scrie:Ce părere aveți despre firele Trabucco T-force Carp? Cel puțin după etichetă pare un fir mai bun decât Sufix sau P-line...
Am o parere proasta, mi se pare prea scump, motiv pentru care nici nu il incerc.P-lineul recomandat de Claudiu sau Mitranescu, fire f ok, un plus pentru p-line, e ceva mai matasos, mai bun pentru aruncari.
Să înțeleg că nu l-ai încercat din cauza prețului și factorul pecuniar te face să nu îl recomanzi.

nicuB

Mesaj de nicuB »

P-line CX Premium HI Vis este cel mai prost fir pe care l-am folosit.
Cum spune si Robert, poate am nimerit o rola veche. L-am schimbat dupa o singura iesire...
Acum folosesc Trabucco TF XPS Long Cast Fluo 0,22mm si Gardner GT80+ 0.35mm. Gardner mi se pare cel mai bun fir gros pe care l-am folosit. Trabucco pare un fir care se comporta bine in aruncare si in drill, dar am o singura partida in care l-a folosit, deci e cam devreme sa-mi dau cu parerea.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Oliver24 scrie:
DumiD scrie:
Oliver24 scrie:Ce părere aveți despre firele Trabucco T-force Carp? Cel puțin după etichetă pare un fir mai bun decât Sufix sau P-line...
Am o parere proasta, mi se pare prea scump, motiv pentru care nici nu il incerc.P-lineul recomandat de Claudiu sau Mitranescu, fire f ok, un plus pentru p-line, e ceva mai matasos, mai bun pentru aruncari.
Să înțeleg că nu l-ai încercat din cauza prețului și factorul pecuniar te face să nu îl recomanzi.
Exact! Este o consumabilă importantă, dar totuși o consumabilă. D-aia nu am incercat nici Shimano technium care am înțeles că este un fir foarte bun. Și nu e cazul de povești cu struguri acrii, că-s ca Giovanni, parchez mașina, dau două milioane șpagă :lol:
Serios vorbind, până nu o să am experiențele neplăcute ale colegilor nu văd rostul sa dau 100 sau 150 de lei pe o rolă dacă găsesc un fir bun și la 40.
P.S. folosesc trabucco pentru vargă, este de foarte bună calitate, cel puțin cel de match însă sunt sigur că toate sunt de calitate, să nu se înțeleagă altceva....

Oliver24

Mesaj de Oliver24 »

Eu folosesc la staționar firul Trabucco match și mi se pare un fir bun. Am folosit cel de 0,25 și îmi plăcea cum se comporta în drill și la lansări. Când m-am hotărât asupra unui fir de crap, mi s-a recomandat Trabucco XPS dar mi s-a părut extrem de elastic....prea elastic pentru preferințele mele. Sunt de acord că un fir de crap trebuie să aibă puțină elasticitate, însă acesta era parcă gumă de mestecat. Am rămas la T-Force din cauza că nu așa de elastic, rezistă cică bine la abraziune și la 0,25-ul este superior Sufix-ului Ultra Knot la puterea de rupere, pe hârtie cel puțin. Să vedem cum se comportă...

doipac

Mesaj de doipac »

Subdue vision plus sau Daiwa Torunament
Ultimul l-am folost cu succes timp de 3 ani, recent am trecut pe Subdue de care sunt placut impresionat.
Seamana destul de mult ca textura

P-line CX m-a surprins placut pe tamburii de rezerva (0.22) in schimb lipseau o gramada de metrii de pe rola.
Sufix Ultra Knot e mult prea matasos. Cu 0.22 mi-a trebuit jumatate de ora sa fac nodul la inaintas si a plesnit la al 2-lea drill mai santos

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Am avut ocazia sa incerc long cast-ul trabucco si am avut aceeasi impresie. Foarte elastic.
Eu folosesc sufix ultra knot, in urma unei agatari am tras de el pana cand spre surprinderea mea a cedat firul. Nodul nu a avut nicio treaba.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

pacat ca nu se mai fabrica senzor competition calitate pret era forta
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”