Exact! Este o consumabilă importantă, dar totuși o consumabilă. D-aia nu am incercat nici Shimano technium care am înțeles că este un fir foarte bun. Și nu e cazul de povești cu struguri acrii, că-s ca Giovanni, parchez mașina, dau două milioane șpagăOliver24 scrie:Să înțeleg că nu l-ai încercat din cauza prețului și factorul pecuniar te face să nu îl recomanzi.DumiD scrie:Am o parere proasta, mi se pare prea scump, motiv pentru care nici nu il incerc.P-lineul recomandat de Claudiu sau Mitranescu, fire f ok, un plus pentru p-line, e ceva mai matasos, mai bun pentru aruncari.Oliver24 scrie:Ce părere aveți despre firele Trabucco T-force Carp? Cel puțin după etichetă pare un fir mai bun decât Sufix sau P-line...
Serios vorbind, până nu o să am experiențele neplăcute ale colegilor nu văd rostul sa dau 100 sau 150 de lei pe o rolă dacă găsesc un fir bun și la 40.
P.S. folosesc trabucco pentru vargă, este de foarte bună calitate, cel puțin cel de match însă sunt sigur că toate sunt de calitate, să nu se înțeleagă altceva....