Recomandare geanta crap carryall

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mimisikuuu
Puncte: 0

Mesaj de mimisikuuu »

Doresc sa imi achizitionez o geanta mare ptr pescuit la crap, m am oprit la chub snooper carryall XL si deoarece vreau sa fac o investitie ptr mai mult timp as vrea sa stiu daca este altceva mai bun pe piata sau alegerea mea este ok? Multumesc

dumi_id

Re: Recomandare geanta crap carryall

Mesaj de dumi_id »

Recomand 2 midi decat una XL. Aia o sa o incarci asa tare ca o sa fie foarte incomoda la manipulat. Stic ca asa am facut eu cu geanta mea care este un cosmar sa o duc pana la locul de pescuit daca este interzis accesul cu masina. Si se strang destule in ea: mulinete, avertizori, plumbi, nada, accesorii....si multe altele.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

cauta Gardner Barble, eu am cumparat-o de curand si sunt foarte multumit de ea, poate fi folosita si ca geanta si ca rucsac si e la un pret acceptabil, + ca are un spatiu termoizolat si o cutie pentru ace si alte nimicuri

PS e mare rau
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

mitzapogan

Mesaj de mitzapogan »

eu am pelzer carry all care e modelul mic si tot grea se face ... asa ca zic si eu sa renunti la varianta xl

pushtiulk
Partener Crapmania.ro

Mesaj de pushtiulk »

Iti recomand Nash Carryall Max. Este foarte rezistenta si foarte bine finisata. Sa nu iti iei o geanta foate mare, pt ca nu o mai ridici de jos daca o umpli! Nash Carryall max este ideala!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Pelzer Executiv Carry All Big , rezistenta (o am de 2 ani),destul de incapatoare si la un pret accesibil , insa mare grija cat o umpli pentru ca ai toate sansele sa nu o mai poti muta din loc :D
Pescar de rând

cristiand

Mesaj de cristiand »

ca bagajerie recomand JRC

http://www.fishingwarehouseshop.co.uk/i ... C_1318.jpg

am si Chub si nu se compara la calitatea materialului cat si la protectia pe care o ofera in interior.
dar iti trebuiesc neaparat 2 (eventual nu XL) pentru ca daca ai de gand sa iti pui TOATE acaretele in ea atunci, cum au zis si ceilalti, o sa ai o reala problema la ridicatul de jos.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

pushtiulk scrie:Iti recomand Nash Carryall Max. Este foarte rezistenta si foarte bine finisata. Sa nu iti iei o geanta foate mare, pt ca nu o mai ridici de jos daca o umpli! Nash Carryall max este ideala!

Super geanta ! Cu specificatia ca e deajuns varianta Midi ! Daca e plina deja trebuie sa fii "culturist" ! :D

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Florin Pata scrie:
pushtiulk scrie:Iti recomand Nash Carryall Max. Este foarte rezistenta si foarte bine finisata. Sa nu iti iei o geanta foate mare, pt ca nu o mai ridici de jos daca o umpli! Nash Carryall max este ideala!

Super geanta ! Cu specificatia ca e deajuns varianta Midi ! Daca e plina deja trebuie sa fii "culturist" ! :D
Tot carryall max am si eu de asta am spus ca este incomoda de manevrat cand este incarcata, pentru ca punand tot in ea se face foarte grea. Mentionez ca eu nu mai am nici un alt bagaj in afata de lansete si echipamentul de camping (daca este cazul).

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vindea cineva ieri aici o geanta de la Shimano ,Ultegra parca , adevarata rau de tot si nici exagerat de mare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”