Va salut!
Vreau sa imi cumpar geanta Gardner Large Carryall Bag. Ce parere aveti despre aceasta geanta?
Vreau sa o folosesc pentru cutia de monturi(Carp Spirit 36cmx30cmx6cm), avertizori, mai pun ceva nada...
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
malavita scrie:de un an folosesc shimano Carryall varianta standard plus borsetele aferente.in ea depozitez lejer boiliesul de carlig,popup-ul,dip-ul.cateva haine schimb,borseta cu senzori montati pe buzzbari,plumbi si cel mai important cutia de accesori care o atasez pe capacul genti.chingile alea au fost principalul motiv pt care am cumpatat-o.cutia de accesori este nash Tackle Box Large.
te asigur ca niciodata nimic nu va fi prea mare.eu deja ma uit sa imi schimb cutia de accesori si poate in viitorul apropiat geanta,nu ca ar fi proasta,uneori este micaCristian B scrie:E prea mare pentru nevoile mele
Poate, dupa cativa ani in care se mai aduna echipament voi simti nevoia de o geanta precum Shimano Carryall. La ce am acum, si dupa multe cautari, cred ca voi merge pe geanta de la Anaconda. In viitor daca e sa o schimb o voi folosi ca si geanta pentru mulinete.
Va multumesc pentru ajutor!