Mulinele intra prea inghesuit dar partea cea mai "nasoala" este la inelele de 50, stau mult prea fix/inghesuite, am avut husa si am vandut-o dupa 1 luna deci nu vb din auzite....in plus sunt o gramada de colegi care au intampinat fix aceleasi probleme cu acest tip de husa.
ok,merci ...chiar eram curios ,ca tocmai ce am cumparat`o )) ,betele n-au venit inca sa-i fac proba, banuiesc ca daca e asa o sa merg pe 3 in ea .aiurea oricum
Trebuie sa ai grija cand asezi lansetele dar intra ok si e destul de compacta la transport. Eu o folosesc pt velocity cu inel de 50 si nu as da bani in plus s-o schimb cu altceva.
Folosesc eu trakker....de 3 ani..foarte buna...5 lansete intra lejer+ cobra de distanta...pe lateral am minciogul,umbrela si pichetii...si totusi e compacta...precizare: eu am mulinete 5500, cu mulinete mai mari nu cred ca mai intra 5 lansete..
Mersi mult Iulius, de asta imi este frica, nu cred ca au loc 5 mulinete mari, nu am gasit nimic despre dimensiunile ei nici pe site-ul oficial Trakker.
Va rog sa-mi comunicati dimensiunile husei. In principal m-ar interesa inaltimea (cat masoara de jos pana la fermoar) cand husa e culcata jos. Intreb asta pentru ca vreau sa stiu daca incape intre scaunul masinii si tavan fara ca sa rabatez scaunul de fiecare data. Multumesc.