Recomandare Kit Crap Incepator

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gave
Puncte: 0

Recomandare Kit Crap Incepator

Mesaj de gave »

Nu m-am ferit, cred ca m-ai inteles gresit, este o baterie de care am avut mare grija, si nu as vrea sa ajunga pe mana oricui, chiar am vrut sa-l ajut(vf mp).

ionut72
pescar de competitie

Re: Recomandare Kit Crap Incepator

Mesaj de ionut72 »

carbocalm scrie:Iti recomand un combo pe care il are un amic si cu care am aruncat si eu :
Lanseta Pokee Tournament 3.90 , 3.5 lbs 100-120 lei, depinde de unde le iei.
Mulineta Hakuyo XA 8000 http://danmitranescu.ro/82-1271/MULINET ... A-8000.php
Sustin!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

dantokes

Mesaj de dantokes »

carbocalm scrie:Iti recomand un combo pe care il are un amic si cu care am aruncat si eu :

Foarte interesanta, sincer as prefera varianta din 3 segmente, din pricina spatiului ocupat, credeti ca e un dezavantaj?

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

dantokes scrie:

Foarte interesanta, sincer as prefera varianta din 3 segmente, din pricina spatiului ocupat, credeti ca e un dezavantaj?
E ok sa discutam la per tu.
Iti transmit sfatul pe care l-am primit eu acum 5 ani cand mi-am luat primul set de crap si de care eu nu am tinut cont.
Daca pescuiesti lansat ia-ti cele mai tari si mai usoare bete pe care ti le poti permite .
Nu am experienta cu betele din 3 tronsoane insa din ceea ce am citit arunci cam cu 10-20 de m mai putin decat cu un bat similar din 2 segmente.
Se spune ca in pescuitul de placere nu conteaza 10-20 m in plus sau in minus, insa iti garantez ca daca arunci cu 10-20 m mai putin si montura ta nu ajunge pe un platou/zona cu substrat tare ci intr-un bradis sau mal de 40 de cm o sa vezi ca o sa conteze al naibii de mult.
Recomandarea mea sunt bete din 2 bucati. Pentru transport se gasesc solutii ( bare , betele transportate intre scaunele masinii etc.)

dantokes

Mesaj de dantokes »

Nu-mi ramane decat sa gasesc 3-4 bete atunci, 2 am gasit deja la 170 ron, noi. Raman pe varianta cu 2 segmente. Cu mulineta o sa fie mai greu, o sa incerc sa gasesc si alte alternative, daca nu, imi iau cate o bucata din ce ati pus mai sus per luna, si pana in vara sunt rezolvat :)

Multumesc tare mult pentru sfaturi si ajutor!

Stima!

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Eu te-as sfatui altceva. Decat set de 4 slabe calitativ, mai bine 3 dar mai bune. Sau si mai bine, doua, dar bune. Si poate la anu` mai adaugi una la set.
Marius Sârbu

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

o lanseta ok este pokee ultrateam de 350 varianta de 360, nu se inmoaie asa repede ca cele de 390, mandrina fuji, si sunt lucrate destul de finut

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
ImagineImagine
BÂZ

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Iti recomand kit-urile de crap, Prologic + Okuma. Kit-urile, contin cate o mulineta Okuma Axeon VII 60 si o lanseta Prologic C1 ( 3.90 & 3.5lb sau 3.60 & 3.5lb),Kit Prologic/Okuma, desi iti depaseste bugetul. Iar probabil in timp, v-a trebui sa schimbi doar lansetele cu unele mai bune, mulinetele Okuma Axeon sunt mulinete foarte bune.

dantokes

Mesaj de dantokes »

Va multumesc foarte mult :)

Momentan am achizitionat 2 lansete Pokee FL Carp Tournament de 3.90m echipate cu Okuma Longbow 60. In timp, o sa trec la altele. Sper sa-si faca treaba bine. Pentru mine sunt ok momentan.

O sa mai iau 2 bucati, insa, sa vad daca iau tot astea, sau altceva. O sa tin cont de parerile dvs, apreciez!

dantokes

Mesaj de dantokes »

Pt domnul Bogdan Zaharia, Ultra Team-uri de 360 nu prea gasesc decat din 3 bucati, in schimb cele de 390 din 2 vad ca sunt la greu...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”