recomandare lanset de 3.6 m din 3 buc

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danbd
Puncte: 0

recomandare lanset de 3.6 m din 3 buc

Mesaj de danbd »

Buna ziua,

Avand in vedere ca peste 50% din partidele mele sunt facute pe balti/standuri unde nu am nevoie de distante extreme, ma gandesc la un echipament secundar, cu lansete de 3.6 m si 3 tronsoane.

Se dau urmatoarele:

1. buget: max 260 ron/ bat (daca mireasa se lasa mai greu crestem un pic bugetul)
2. distanta tinta: pana in 110-115m (cu momitor 8))
3. o lanseta cat mai moale, cat mai "slim" si cat mai usoara (care sa acopere punctul 2) si care sa nu se rupa. (da, stiu, cer multe 8))

Variante la care m-am uitat:
1. MTX 8 - o lanseta care stiu ca nu se rupe, dar e un pic cam grea (are 450 gr)
http://danmitranescu.ro/205-538/LANSETE ... -5-lbs.php
2. Fl Strategist- o lanseta mai usoara si mai blanda, am avut de 3,9 si e rezistenta. problema la acest bat este pretul care a crescut nesimtit de mult. (stiu cat era in 2014 si cum a evoluat in raport cu MTX 8, si asta ma scoate din minti)
http://claumarpescar.ro/pescuit-la-crap ... -3seg.html
3. Cormoran Pro Carp AKX din descriere este usoara dar oare rezista la aruncari?
https://marelepescar.ro/lanseta-cormora ... -3buc.html
4. Caperlan CRAP XTREM-9 travel 300 cea mai avantajoasa ca spatiu ocupat, dar la 3 m si 3 lbs, nu cred ca prinde 120 m.

Daca mai aveti si alte variante sau detalii despre oricare din variantele enumerate nu ezitati, eu va multumesc anticipat.

P.S. cunosc avantajele lansetelor din 2 buc si 3.9 M, detin 4 buc MTX14 si 1 buc MTX TOP in teste

P.S.2 - Sa vina primavaraaa !!!!

Neamtul
pescar de competitie

Re: recomandare lanset de 3.6 m din 2 bucati

Mesaj de Neamtul »

Prologic C2 de 3,60m!
Chiar si varianta de 3lb e destul de puternica si nervoasa pentru ce vrei tu! Le am si eu pe lista de cumparaturi ca set alternativ pentru pescuit lansat cu momitoare.
C2 este mai usor decat C3, chiar daca pretul te-ar face sa crezi altceva. :wink:

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Ai putea lua in vedere un MTX 14 de 3.60, actiune semi-parabolica, e usor, destul de "finut".

danbd

Mesaj de danbd »

Neamtul scrie:Prologic C2 de 3,60m!
Chiar si varianta de 3lb e destul de puternica si nervoasa pentru ce vrei tu! Le am si eu pe lista de cumparaturi ca set alternativ pentru pescuit lansat cu momitoare.
C2 este mai usor decat C3, chiar daca pretul te-ar face sa crezi altceva. :wink:
Salutare,

Multumesc pentru varianta, dar pretul iese din buget (415 RON)

danbd

Mesaj de danbd »

Andrei91 scrie:Ai putea lua in vedere un MTX 14 de 3.60, actiune semi-parabolica, e usor, destul de "finut".
Salutare,

Din cate stiu, MTX14 exista doar in varianta 2 tronsoane. Daca ma insel eu si exista si din 3 sunt best buy.

Multumesc,

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut
Caperlanul ala are 3 lbs in 3m ceea ce înseamnă ceva! Nu e același lucru cu 3 lbs in 3.60
Eu cred ca ar trebui s-o testezi.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

danbd scrie:
Neamtul scrie:Prologic C2 de 3,60m!
Salutare,

Multumesc pentru varianta, dar pretul iese din buget (415 RON)
C2 Natura Tech e 250lei....
În titlu ai scris ca vrei din doua bucăți iar în text scrie din 3 bucăți.

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Recomandarea mea pentru o lanseta care sa corespunda cerintelor dumneavoastra este K-karp Dominant:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkar ... 49716.html
Va asteptam la magazin sa o vedeti.

danbd

Mesaj de danbd »

Din inertie am strecurat o greseala.

Avand in vedere ca eu nu mai pot sa editez, rog un moderator sa schimbe la titlu din "2 bucati" in "3 bucati".

Multumesc,

danbd

Mesaj de danbd »

Alin Galbenu scrie:Salut
Caperlanul ala are 3 lbs in 3m ceea ce înseamnă ceva! Nu e același lucru cu 3 lbs in 3.60
Eu cred ca ar trebui s-o testezi.
Am sa vad cum ajung in Decathlon Baneasa ca doar acolo e stoc si am sa o studiez de aproape.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”