Recomandare lanseta din 3 bucati pentru aruncari la distanta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

crazy crap
Puncte: 0

Re: Recomandare lanseta din 3 bucati pentru aruncari la dist

Mesaj de crazy crap »

[quote="odoctee"][quote="lucianman"][quote="sdaniel"][quote="lucfish"]Am avut MAVER 403, 3 tronsoane 13, 3,5 lb, f.f.f. mulțumit lansam cu plumb pierdut la distanțe de peste 135-140m în mod constant. Le-am folosit trei sezoane.Am trescut la MAVER GENESIS EXTREME!!![/quote
pfff... :shock: :shock: :roll: :roll:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

sdaniel scrie:
lucfish scrie:Am avut MAVER 403, 3 tronsoane 13, 3,5 lb, f.f.f. mulțumit lansam cu plumb pierdut la distanțe de peste 135-140m în mod constant. Le-am folosit trei sezoane.Am trescut la MAVER GENESIS EXTREME!!!
:shock: :shock: :shock:
Iohan , Max si care ati mai avut aruncari ffffff bune la concursul de Casting aveti grija mare, in conditii de concurs de casting sare omu de 200 m

135-140 de metrii sau feet ???? :mrgreen:

menzoco

Mesaj de menzoco »

zfcristian scrie:
sdaniel scrie:
lucfish scrie:Am avut MAVER 403, 3 tronsoane 13, 3,5 lb, f.f.f. mulțumit lansam cu plumb pierdut la distanțe de peste 135-140m în mod constant. Le-am folosit trei sezoane.Am trescut la MAVER GENESIS EXTREME!!!
:shock: :shock: :shock:
Iohan , Max si care ati mai avut aruncari ffffff bune la concursul de Casting aveti grija mare, in conditii de concurs de casting sare omu de 200 m

135-140 de metrii sau feet ???? :mrgreen:
atunci miyagi e mic copil cu 125-130m :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”