Recomandare lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
geppetto

Recomandare lanseta

Mesaj de geppetto »

Salut.

Pescuiesc ocazional partide scurte de 3-6 ore, in general la pluta. Am nevoie de o recomandare pentru o lanseta sau un blank de lanseta pentru "balene". Una pe care o sa o folosesc exclusiv pentru crap voinic (din ala care nu se lasa convins de o lanseta "power match") si pe care sa pot lansa iarna o montura pentru stiuca. In general imi plac lansetele moi dar neavand habar cum e sa prinzi un peste de peste 6 kile astept mai degraba un sfat bun. Bugetul e de ~700 de lei - in care ar fi bine sa intre si o modificare a grip-ului cu unul continuu de pluta (din motive estetice). Am si ceva dubii legate de numarul mic de inele de pe lansetele obisnuite de crap dar din nou, cum nu ma pricep, orice recomandare sau lamurire e binevenita.

Multumesc anticipat, Andrei.

geppetto

Re: Recomandare lanseta

Mesaj de geppetto »

... Intre timp m-am mai lamurit despre ce lanseta imi trebuie. 1.5 - 1.75 lbs . Parabolica. Banuiesc ca nimeni de pe aici nu pescuieste cu asa ceva dar poate sunt unii care au habar despre scule de crap in afara celor care se folosesc pe langa cort pe rod-pod. Ajutati un biet pescar :roll: .

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Neamtul »

Vezi ca este pe un alt forum un anunt cu un Daiwa Theory Barbel de 3,60m. Are un varf pentru feeder,mai moale si unul de 2,25lb pentru pescuit mai greu la crap. Vanzatorul cere 450lei parca. Lanseta e noua.
Daca esti curios, iti dau un link cu anuntul pe privat.

geppetto

Mesaj de geppetto »

Multumesc de pont dar nu prea par sa fie pentru cazul meu, pentru produsele pe care nu ofer/primesc garantie nu cer si nu dau pret de magazin. E foarte posibil sa-mi iau o lanseta 'barbel' din aia dar vara e destul de departe inca si pot sa ma mai uit.. si eventual sa mai pun un ban deoparte :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”