Recomandare lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Recomandare lanseta

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

clau.c scrie:Stiu ca la noi nu sunt foarte apreciate, dar daca-ti plac daiwa emblem sa sti ca sunt foarte ok. Eu am trei bucati si sunt foarte incantat de ele, daca nu esti genul de pescar care pescuieste cu 200 gr de nada pe momitor le recomand. Sunt lansete mai finute, nu sunt pentru greutati mari. Dar la pescuit arunca suficient, daca te infigi un pic in ele poti pescuii lejer peste un pat de nada facut cu cobra de distanta din carbon, iar in dril sunt super. Sunt lucrate frumos si rezista in timp bine, le am de trei ani si sunt ca noi. Ca minus fiind de 3,60 la capitolul aruncari cu saculeti pva nu stralucesc.
nu mai da cu saculeti si momitoare ca le rupi.
le am avut si eu pe acele cu sigot dublu si am rupt una modelul nou, am vazut ca este refacut.este altceva...
catch&release

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Si eu am rupt doua bucati, una din vina mea, am agatat montura in ceva si nu am observat iar cu ajutorul inaintasului textil am pleznit lanseta (si putin degetul) iar a doua dupa un drill mai in forta la primul lanseu a cedat. Am inteles ca a fost ceva greseala de fabricatie la modelul care-l am eu. Totusi asa mult mi-au placut incat mi-am mai cumparat o lanseta si acum am trei, de astea nu-mi fac griji, daca nu au cedat in astia trei ani la cat am tras de ele nu au sa mai cedeze. Am incercat sa le vand pentru a-mi lua modelul nou dar lumea nu prea se inghesuie exact din cauza asta.
Cand am facut recomandarea ma refeream la modelul nou din cate stiu modelul vechi nu mai este in vanzare (sau poate gresesc)

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

clau.c scrie:Si eu am rupt doua bucati, una din vina mea, am agatat montura in ceva si nu am observat iar cu ajutorul inaintasului textil am pleznit lanseta (si putin degetul) iar a doua dupa un drill mai in forta la primul lanseu a cedat. Am inteles ca a fost ceva greseala de fabricatie la modelul care-l am eu. Totusi asa mult mi-au placut incat mi-am mai cumparat o lanseta si acum am trei, de astea nu-mi fac griji, daca nu au cedat in astia trei ani la cat am tras de ele nu au sa mai cedeze. Am incercat sa le vand pentru a-mi lua modelul nou dar lumea nu prea se inghesuie exact din cauza asta.
Cand am facut recomandarea ma refeream la modelul nou din cate stiu modelul vechi nu mai este in vanzare (sau poate gresesc)
asa este.aceste lansete se rup de sub spigot atunci cand sunt fortate.sa nu depasesti 110 gr si totul e ok.
catch&release

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Bogdan,la ultimul model a fost remediata problema ?

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

dr_andres scrie:Bogdan,la ultimul model a fost remediata problema ?
mai mult ca sigur!
Arata si oricum altfel,alt blanc,mufare inversa...mai multe detalii poate sa iti dea miki-din partea magazinului
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”