Recomandare lansete 3.9 si 3.5 LBS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Recomandare lansete 3.9 si 3.5 LBS

Mesaj de osc1or »

mtxul lui mitranescu se bate de la egal la egal cu lansete de 1500-2000 lei bucata in timp ce magicul castiga detasat :)
Critic echilibrat

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

mai oscior...tu chiar ai raspuns la toate intrebarile?

Nu e nicio rautate in intrebarea mea. sunt posesor de magic 2013, le-am luat la plezneala, fara sa le cunosc, la pret mai mic decat mtx 14 (a pus Vladut un anunt in bazar). Imi plac betele, am si dat cu ele, dar vroiam sa vad cu ce argumente iese Vladut in fata

si inca o intrebare, Vladut, pentru ca nimeni nu cunoaste mai bine betele decat tine (chiar daca e in afara topicului)
cu ce le-ai imperechea? cu bblc sau ultegra xsc, avand in vedere ca sunt cam la acelasi pret?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

marian_popescu scrie: Atunci cum m-ai convinge pe mine sa dau 840 pe un magic si nu pe doua mtx 14, plus ca imi scot si banzina pana in Bucuresti cu ce mai ramane daca iau mtx?
Nu pot. Calitativ sunt asemanatoare, cu un plus pe design si finisaje ptr Magic. Dar nu se justifica diferenta de pret. La Senzor Magic in schimb platesti brandul... :D Glumeam. Din cauza pretului de la anul nici nu le mai aducem, este greu sa te bati cu chinezii in preturi...
marian_popescu scrie:Nu e nicio rautate in intrebarea mea. sunt posesor de magic 2013, le-am luat la plezneala, fara sa le cunosc, la pret mai mic decat mtx 14 (a pus Vladut un anunt in bazar). Imi plac betele, am si dat cu ele, dar vroiam sa vad cu ce argumente iese Vladut in fata

si inca o intrebare, Vladut, pentru ca nimeni nu cunoaste mai bine betele decat tine (chiar daca e in afara topicului)
cu ce le-ai imperechea? cu bblc sau ultegra xsc, avand in vedere ca sunt cam la acelasi pret?
Folosesc de circa 4 ani Magicurile, cu diverse mulinete. Cred ca cel mai mult imi place Daiwa Windcast X5500, aruncari record, usoara, frana cu reglaj exceptional...si crede-ma, stiu exact ce sa cer de la o mulineta ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

marian_popescu scrie:mai oscior...tu chiar ai raspuns la toate intrebarile?

Era o gluma, nu un raspuns :)
Critic echilibrat

Andrei Colotelo

Mesaj de Andrei Colotelo »

Beast master 13" 3.5 lbs
Andrei Colotelo
Nume utilizator schimbat din leuldemare.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

sincer, numai de daiwa nu ma asteptam sa-mi spui
impresia pe care mi-o lasa daiwa la mulinetele pana in 700 de lei (doar pe astea le cunosc catusi de cat) este ca sunt sensibil sub shimano
azi am vazut un exceller z 4000 nou, shimano exage la jumatate din pretul ei se misca mai bine. tot azi, un exceller x 2000 folosita un sezon caraie zici ca ai pus nisip in loc de vaselina. si, culmea, tot azi, niste tournament linear x proaspat gresate, folosite 3 sezoane...nu le dau pe navi de 4-5 ani
linear s merge aiurea si toata gama crosscast sunt panarame. design si cam atat. ca si cormoran

am avut si eu emblem x...intradevar daiwa facea mulinete ca lumea in toata gama de preturi. poate si acum, de la windcast in sus, dar de la x, nu de la s
iar emblem x...revin pe wish list pentru cele 4 magicuri de la tine, chiar mi-a placut mult,am eu ceva pentru tractorasele clasice, le-am dat pentru ca nu au tambur de rezerva. si am gasitun set de 4 la pret de okume

beastmaster 3,90 cu 3,5 lbs (ca sa revenim la subiect) mi se par niste bete de incredere, de forta, cred ca cel mai bine se descurca la pescuitul cu naditori
dar e greu sa vorbesti de bete peste 400 de lei cand ai atatea pareri pro mtx 14

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

marian_popescu scrie:sincer, numai de daiwa nu ma asteptam sa-mi spui
impresia pe care mi-o lasa daiwa la mulinetele pana in 700 de lei (doar pe astea le cunosc catusi de cat) este ca sunt sensibil sub shimano
azi am vazut un exceller z 4000 nou, shimano exage la jumatate din pretul ei se misca mai bine. tot azi, un exceller x 2000 folosita un sezon caraie zici ca ai pus nisip in loc de vaselina. si, culmea, tot azi, niste tournament linear x proaspat gresate, folosite 3 sezoane...nu le dau pe navi de 4-5 ani
linear s merge aiurea si toata gama crosscast sunt panarame. design si cam atat. ca si cormoran

am avut si eu emblem x...intradevar daiwa facea mulinete ca lumea in toata gama de preturi. poate si acum, de la windcast in sus, dar de la x, nu de la s
iar emblem x...revin pe wish list pentru cele 4 magicuri de la tine, chiar mi-a placut mult,am eu ceva pentru tractorasele clasice, le-am dat pentru ca nu au tambur de rezerva. si am gasitun set de 4 la pret de okume

beastmaster 3,90 cu 3,5 lbs (ca sa revenim la subiect) mi se par niste bete de incredere, de forta, cred ca cel mai bine se descurca la pescuitul cu naditori
dar e greu sa vorbesti de bete peste 400 de lei cand ai atatea pareri pro mtx 14
Mariane,eu la Cupa Iernii,am pescuit cred ca ptr a treia data cu Mtx.Prima data la Best five,unde am renuntat imediat la ele din cauza faptului ca nu ajungeam la distanta la care ajungeam cu Vargos/Bruce Ashby,la Boiliesmania,unde am fost constrans de imprejurari in prima etapa iar la a doua aveam plaurul la 50 m si la Cupa Iernii unde am dat cu Mtx Spod si Beast Master.Pai in momentul in care aruncam cu Beast Master ,se ducea exact unde vroiam si cum vroiam.Nu vreau sa spun ca sunt lansete proaste sau altceva de genul,doar ca eu nu ma inteleg absolut deloc cu ele.Din aceasta cauza atat eu cat si Cosmin,partenerul meu,am inceput sa cautam Beast Master.Am vazut in schimb ca multi pescari se inteleg de minune cu Mtx-urile.Precizez ca mie mi se par niste lansete foarte moi.Nu stiu cum este cu restul de modele de la Mtx,eu am dat cu Mtx 14 :!:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

E prima data cand cineva zice ca MTX 14 sunt niste lansete foarte moi. Am auzit multi pescari care spun ca sunt pari si ca scuturi nucu cu ele.. :) si bine inteles foarte multi pescari care le lauda si spun ca sunt cele mai cele..

Pana la urma e chestie de gust!
Critic echilibrat

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

La mine nu e primu' care zice ca i se pare un MTX 14 moale si ca Beast Masteru e tun. Depinde de fiecare, cu ce s-a invatat. Puneti mana si pe un Beast Master, pe un Daiwa Emblem.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

osc1or scrie:E prima data cand cineva zice ca MTX 14 sunt niste lansete foarte moi. Am auzit multi pescari care spun ca sunt pari si ca scuturi nucu cu ele.. :) si bine inteles foarte multi pescari care le lauda si spun ca sunt cele mai cele..

Pana la urma e chestie de gust!
Am tot auzit si eu de acest fapt,ca sunt pari,ca sunt tac-uri de biliard si tot asa.Pentru mine,sunt niste lansete moi.Nu sunt gorila sa zici ca dau de rup ,insa eu asa le-am simtit,MOI PTR MINE.
Beast Master,este dupa parerea mea,lanseta cu care eu ma inteleg foarte bine.Vorbim din clasa medie :wink: ca si pret.
Insa cel mai bine m-am inteles cu Vargos,Trebuchet si Beast Master

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”