Doresc sa achizitionez 3 lansete pentru dunare(crap,somn,salau)de lungime 2.10 m pentru barca.Precizez ca folosesc plumbi 100-200 g maxim si bugetul este de 300-400 ron pt toate 3.Astept recomandari.Multumesc anticipat
Colmic Stern, este o lanseta mai moale, senzitiva pe varf ... poate face fata fara probleme la pescuitul crapului si chiar al salaului (presupunand ca veti pescui cu pestisor viu).
Alta lanseta pe care v-o recomand, este Shimano Vengeance AX Boat (acestea va depasesc bugetul). Vi le recomand pentru crap/somn, dezavantajul este varful...acestea nu mai sunt la fel de sensibile.
Eu am minte urmatoarea lanseta WFT Never Crack Senso Pilk 2.10m 20-120g ..se gasesc la dimensiunea de 2.10, 2.40, 2.70 varianta 20-120g si 50-160g...Dar nu am avut ocazia sa vad in realitate vreuna. Le are un magazin Sipcarp din Sacele.
Tot pe acolo am vazut si niste telescopice..apropo de topicul alaturat.
Sper sa le vad la targul asta care se apropie acum..daca nu ma risc si comand 1-2 sa vad cum sunt.
Pretul se invarte in jurul a 150 ron.....plus minus...mai mult minus..in functie de model(cele mentionate).
Si eu am cautat tot felul de variante pt barca. Am investit cateva milioane in lansete de 100 150 lei buc pe care le am tot rotit de la an la an....
Iarna asta mi am luat in sfarsit lansetelw pe care mi le doresc de vreo 5 ani. Colmic Calibra. Aceste lansete sunt pur si simplu ideale pt asa ceva.
P.s. in barca nu ai nevoie de 3... mai bine 2 phtin mai scumpe dar f f bune decat 3 mai naspa la care sa le tot gasesti diverse neajunsuri...
Eu nu am gasit la nici un magazin in Bucuresti...Singura speranta e targul de sambata si daca nu le aduce careva acolo doar sa existe vreun coleg pescar care sa fie dispus sa ajute.
Cred ca si cea de la Hakuyo merita vazuta. E ieftina , usoara , cred ca si varful este destul de moale ...si cel mai important nu trebuie sa stai cu grija ca se loveste de mai te miri ce.
osc1or scrie:Si eu am cautat tot felul de variante pt barca. Am investit cateva milioane in lansete de 100 150 lei buc pe care le am tot rotit de la an la an....
Iarna asta mi am luat in sfarsit lansetelw pe care mi le doresc de vreo 5 ani. Colmic Calibra. Aceste lansete sunt pur si simplu ideale pt asa ceva.
P.s. in barca nu ai nevoie de 3... mai bine 2 phtin mai scumpe dar f f bune decat 3 mai naspa la care sa le tot gasesti diverse neajunsuri...