Recomandare lansete Shimano

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tecsi78
Puncte: 0

Recomandare lansete Shimano

Mesaj de tecsi78 »

Rog recomandare de la cunoscatori pentru lansete Shimano de 3,9m si 3,50 lbs pana in, sa zicem 700-800 ron bucata. "Evident" vreau ceva si de distanta dar si pentru placerea drillului. In prima faza m-am gandit la Beastmaster, pret bun, referinte bune...

cristi30

Re: Recomandare lansete Shimano

Mesaj de cristi30 »

Mergi si vezi noul model Shimano tribal supressa

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

L-am vazut, e foarte subtire, poate un pic prea subtire pentru manoacele mele si are inel de 50mm, de care nu am nevoie, am Ultegra 5500 xtb-uri...

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

tecsi78 scrie:L-am vazut, e foarte subtire, poate un pic prea subtire pentru manoacele mele
Asta nu cred ca-i o problema :lol: Important e sa-si faca treaba.Tu stii unde pescuiesti, la ce distante si ce pesti cauti.In functie de asta iti alegi lanseta.
tecsi78 scrie:si are inel de 50mm, de care nu am nevoie, am Ultegra 5500 xtb-uri...
Eu am tribal xtreme si aceleasi mulinete. La fel, cu ele am pescuit si cu niste lansete Garbolino de 3,60 si 2,75 lb. Nici nu ma incomodeaza nici nu ma da pe spate inelul de 50. Cum ziceam mai sus, important e ca lansetele sa-si faca treaba.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”