Recomandare lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

matei marius
Puncte: 0

Re: Recomandare lansete

Mesaj de matei marius »

vezi ca are baboieru ceva mai tare decit mtx la 270 ron buc 3,9m

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de robert_anisoiu »

Sert Dark Jewel am avut eu. Sunt niste lansete moi, parabolice. Controlezi foarte bine pestele in drill insa sa nu ai nici o pretentie relativ la distanta de lansare. Arunci maxim 100 de metri cu ele.

Parerea mea este sa nu-ti iei lansete cu inel de plecare de 50mm ci de 40mm. Cele cu inel de 50 sunt pentru fire groase, peste 0.40mm. La noi este moda asta cu inel de plecare de 50 insa nu-ti va folosi la nimic daca, de exemplu, folosesti fir de 0.25-0.30mm. Inelul de plecare de 50, daca folosesti fir subtire, mai poate sa-ti faca surprize si sa se infasoare firul pe dupa el.

heineken

Mesaj de heineken »

robert_anisoiu scrie:Sert Dark Jewel am avut eu. Sunt niste lansete moi, parabolice. Controlezi foarte bine pestele in drill insa sa nu ai nici o pretentie relativ la distanta de lansare. Arunci maxim 100 de metri cu ele.

Parerea mea este sa nu-ti iei lansete cu inel de plecare de 50mm ci de 40mm. Cele cu inel de 50 sunt pentru fire groase, peste 0.40mm. La noi este moda asta cu inel de plecare de 50 insa nu-ti va folosi la nimic daca, de exemplu, folosesti fir de 0.25-0.30mm. Inelul de plecare de 50, daca folosesti fir subtire, mai poate sa-ti faca surprize si sa se infasoare firul pe dupa el.

multumesc de raspuns si cred ca o sa raman la mtx 14 cu inel de 40 mm si okuma axeon v2 60

pantera

Mesaj de pantera »

incearca si baracuda competition by baboieru 3,90 3,75 lb nu o sa regreti!!! pret 270ron!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”