Recomandare pat si scaun!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ciprian.andriesei
Puncte: 0

Mesaj de ciprian.andriesei »

Ca și pat îți recomand fox warior eu îl folosesc de anul trecut și este foarte comod am 185 cm și 80 de kg și dorm excelent.are și un preț destul de bun în jur de 600 de lei

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

hannibal

Re: Recomandare pat si scaun!

Mesaj de hannibal »

indre1988 scrie:Despre paturile de la senzor atlas si titan imi puteti da niste pareri,cei care folosesc!Am vazut ca au preturi destul de ok,dar sunt interesat de calitatea lor in timp!!!Multumesc!!!
am eu ambele modele de la senzor, atlas, cel cu 8 picioare si cel cu 6 , pot sa ti spun ca sunt foarte bune. ala cu 8 e mai bun ca daca te asezi din greseala in zona picioarelor nu risti sa te rastorni sau sa l rupi . eu am 183 si 105 kg. ala cu 6 picioare l am luat la mana a doua si are 2 sezoane la mine si arata ca in momentul in care l am luat dar nu l folosesc decat in cort nu l tin in soare ! daca ai grija de el te tine o gramada !

hannibal

Mesaj de hannibal »

scaune am tot 2 un caperlan morphoz si un pelzer executive air chair si crede ma morphozul e super si a costat aceiasi bani. daca il gaseam inainte nu mai luam pelzerul.

Indre Ovidiu

Mesaj de Indre Ovidiu »

Mersi pentru pareri!
Nume utilizator schimbat din indre1988

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”