mergi cu nash si nu vei regreta.mimisikuuu scrie:Aseara le a ajuns marfa de la Nash si mi au spus ca azi sau maine o sa apara si pe site

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
mergi cu nash si nu vei regreta.mimisikuuu scrie:Aseara le a ajuns marfa de la Nash si mi au spus ca azi sau maine o sa apara si pe site
Te felicit pentru achizitia facuta si pentru rabdarea de care ai dat dovadamimisikuuu scrie:L am luat de la Bigfish,cu reducerea de pe Facebook, am dat 550 ron
Recunosc ca si eu am vrut sa l comand de pe site ul din Germania la inceputul lunii decembrie insa am sunat la cei de la Bigfish care mi au zis ca tocmai facusera plata ptr marfa de la Nash si ca in 2-3 saptamani le ajunge transportul ca altfel nu aveam nici eu rabdare.odoctee scrie:Te felicit pentru achizitia facuta si pentru rabdarea de care ai dat dovadamimisikuuu scrie:L am luat de la Bigfish,cu reducerea de pe Facebook, am dat 550 ron![]()
eu m-am grabit, am fost printre primii care a avut acest model insa nu ma incalzeste cu nimik ... graba m-a costat.
sa-l stapanesti sanatos!
Eu am modelul Lay Back si e exact acelasi reglaj , mai mult de atat pentru ce vrei sa il cobori ? ca te intorci cu picioarele in susmimisikuuu scrie:Scaunul de la Nash,defapt cred ca toate modelele lor,au un mare minus,spataru se lasa pe spate doar la maxim 45 grade,nu inteleg de ce? Ca si o constatare al meu,modelul Hi-back,are doua pozitii mari si late de reglaj