Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu pot intelege cum se poate arunca la distanta mare cu o lanseta mai scurta, cum are Hi's, 3,60 m, din moment ce Mark Hutchinson stabilise recordul cu Hi's 200, de 3,90...!? E vreo logica anume pentru spod, de l-au facut de 3,60?govo scrie:Hi's... Nu exista altul mai bun
Inteleg. Multumesc. Dar spod-ul MTX 14? Dintre cele 2 modele, de 3,60 si 3,90 m, daca tin cont de ceea ce ai spus tu, cel de 3,60 e mai indicat pentru aruncarile cu spomb-ul mare si rachete mari, iar cel de 3,90, pentru spomb mic/mediu, pentru distante foarte mari!?osc1or scrie:Multe spoduri sunt de 3.6m pt a putea asigura rigiditatea necesara aruncarii greutatilor mari la distante cat mai mari fara a fi nevoie de o lanseta de 600g..
Si eu consider ca un spod mai lung arunca mai bine, dar te si oboseste mai repede...
P.s. mie MTX Class nu mi se pare un spod bun, cel putin nu pt un spomb mare aruncat la distanta mare.. parca mai bine dau cu carpexpert spodul decat cu classul spomburi mari la 120 130m..
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Eu am mtx 14 spod de aproximativ un an și sunt foarte mulțumitUrsu Florin scrie:Va salut, doresc sa imi cumpar un SPOD, m-am gandit la MTX14 SPOD. Cineva mi-a recomandat in loc de acest spod MTX8 3.9 din 2 bucati, credeti ca se preteaza pentru asa ceva? Vreau sa subliniez ca nu sunt un aruncator foarte buna, maxim 120-130m.