Puțin ajutor va rog !
Dețin un anaconda extreme Spod de 6-7lbs si cred ca pot trage si mașina cu el ... E foarte greu si nu pot sa l încarc fără sa ma duc si la sala de forța. Ceva mai moale , mai ușurel si 3.90m ar suna mai bine .
M am decis sa ma duc spre un mtx 10 4.5lbs , alte sfaturi ? Buget 250-300 lei (maxim)
mult mai bun decat spodu de la carp expert e spodu de la baracuda competition de 3.90m si cred ca se incadreaza si in buget.un spod senzational DACA mai gasesti pe undeva e un model vechi de la baracuda,mustang de 3,75m cu actiune de 5lbs si numai 440 gr.ar mai fi spodul tx de la shimano,model nou pe piata,3,90m,5lbs si vreo 420gr dar e ceva mai scump,cred ca pe undeva pe la 500 lei il gasesti.sincer spodu de la carp expert mi se pare o mizerie de spod ca performanta si finisaje.decat carp expertu mai bine mtx-ul ala de pomeneai de el.
Mulțumesc de sfaturi . Nu am găsit mustang ul si competition nu as vrea . Cred ca încă mai pot găsi un anaconda base Spod de 5lb , l a folosit cineva ?
oscior..am spus ca e "naspa" in primul rand la capitolul performanta,abia dupa aia m-am exprimat punctul de vedere asupra finisajului...dar poate tu ai alta parere despre acel spod,poate tie iti satisface nevoile..fiecare cu parerile lui dar totusi fi bun si incearca sa fi obiectiv.
Ma mir ca spuneti ca e slab ca performante... eu arunc cu spombul mare mai departe decat unde pot pescui... la peste 140m.. am dat cu multe spoduri low cost de la diversi prieteni pescari dar mie cel putin mi se pare cel mai bun in gama lui de pret....
poti sa iei linistit mtx 10 de 3.90. am eu si nadesc cu spombul mare la 130 metri si cu fir de 0,28 si inaintas de 0,25 textil . inainte foloseam mtx 8 si 9 tot de 3.90 4 lb la nadit si nu mi se pare mare diferenta , tot pe la 130 metri nadeam si cu alea cu fir de 0,25 si inaintas . asa ca nu arunca cu banii pe cine stie ce lansete ca mtx-urile sunt super bune pentru nadit.