Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Jrc, Trakker, Ultimate produc saci de dormit de 2 lei ? Prietene, du-te si te culca, poate te ajuta ! De mult nu am auzit asemenea ineptie . Stai tu in saci militari de stai gen mumie, nu ai loc nici sa te intorci pe o parte si lasa vorbele goale daca sunt acri strugurii .claudiue scrie:Dacă tot vrei sa investesti în sanatatea ta, mergi pe firme consacrate în echipament de camping, munte, etc. Cele care se apropie ca şi calitate din domeniul pescuitului sunt Fox şi Nash. Restul sunt chinezarii branduite. Accesul la materialul de calitate nu îl are orice chinez care a văzut poate cum se face produsul original , dar nu înseamnă ca şi are cu ce sa îl facă identic.
Dacă ai cum, poţi încerca sa faci rost de un sac de dormit militar, american poate, cu puf de pinguin. Ocupă puţin spaţiu, este fff uşor şi poţi dormi în el acoperit de zăpadă...
Sent using Tapatalk
Nu inteleg de ce ma citezi ca nu am vorbit cu tine. Omul a cerut o recomandare, eu i-am spus parerea mea, recomandandu-i ceea ce folosesc eu, fiind multumit de produse.Vladut Mateianu scrie:Ia dezvolta putin ideea, atoatestiutorule ! Ca vad ca te pricepi in toate domeniile, mai ai putin si sti si cum il cheama pe amantul nevestei patronului de la Fox...claudiue scrie:Dacă tot vrei sa investesti în sanatatea ta, mergi pe firme consacrate în echipament de camping, munte, etc. Cele care se apropie ca şi calitate din domeniul pescuitului sunt Fox şi Nash. Restul sunt chinezarii branduite. Accesul la materialul de calitate nu îl are orice chinez care a văzut poate cum se face produsul original , dar nu înseamnă ca şi are cu ce sa îl facă identic.![]()
Concret, raspunde la obiect la aceste 2 intrebari :
1. Fox si Nash unde produc gama camping ?
2. De ce nu are un chinez cinstit acces la materiale de calitate ?
Intrebarile erau obiective, raspunsurile tale sunt insa evazive..... probabil ca ai realizat ca esti deplasat cu postarea initiala....claudiue scrie:Vladut Mateianu scrie:
Concret, raspunde la obiect la aceste 2 intrebari :
1. Fox si Nash unde produc gama camping ?
2. De ce nu are un chinez cinstit acces la materiale de calitate ?
P.S.1 Nu e frumos cu clone...sau postari in numele altuia...
P.S.2 Pe amantul nevestei patronului de la FOX il cheama John. Daca nu ma crezi, verifica.