Recomandari sac de dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Sorin Daringa
Puncte: 0

Re: Recomandari sac de dormit

Mesaj de Sorin Daringa »

Puful de pinguin nu se mai foloseşte pe post de umplutură. Acest animal este ocrotit.
Imagine

robert 82

Mesaj de robert 82 »

claudiue scrie:Dacă tot vrei sa investesti în sanatatea ta, mergi pe firme consacrate în echipament de camping, munte, etc. Cele care se apropie ca şi calitate din domeniul pescuitului sunt Fox şi Nash. Restul sunt chinezarii branduite. Accesul la materialul de calitate nu îl are orice chinez care a văzut poate cum se face produsul original , dar nu înseamnă ca şi are cu ce sa îl facă identic.

Dacă ai cum, poţi încerca sa faci rost de un sac de dormit militar, american poate, cu puf de pinguin. Ocupă puţin spaţiu, este fff uşor şi poţi dormi în el acoperit de zăpadă...
Sent using Tapatalk
Jrc, Trakker, Ultimate produc saci de dormit de 2 lei ? Prietene, du-te si te culca, poate te ajuta ! De mult nu am auzit asemenea ineptie . Stai tu in saci militari de stai gen mumie, nu ai loc nici sa te intorci pe o parte si lasa vorbele goale daca sunt acri strugurii .
Vancea Robert

mihnea bh

Mesaj de mihnea bh »

:oops:

Maine ma duc sa imi vand sacul in targ, acum ca am aflat ca nu s-au folosit materiale de calitate ! :lol:

Uitati-va in ce hal arata: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... Ag&dur=242

claudiue

Mesaj de claudiue »

Vladut Mateianu scrie:
claudiue scrie:Dacă tot vrei sa investesti în sanatatea ta, mergi pe firme consacrate în echipament de camping, munte, etc. Cele care se apropie ca şi calitate din domeniul pescuitului sunt Fox şi Nash. Restul sunt chinezarii branduite. Accesul la materialul de calitate nu îl are orice chinez care a văzut poate cum se face produsul original , dar nu înseamnă ca şi are cu ce sa îl facă identic.
Ia dezvolta putin ideea, atoatestiutorule ! Ca vad ca te pricepi in toate domeniile, mai ai putin si sti si cum il cheama pe amantul nevestei patronului de la Fox... :mrgreen:

Concret, raspunde la obiect la aceste 2 intrebari :

1. Fox si Nash unde produc gama camping ?
2. De ce nu are un chinez cinstit acces la materiale de calitate ?
Nu inteleg de ce ma citezi ca nu am vorbit cu tine. Omul a cerut o recomandare, eu i-am spus parerea mea, recomandandu-i ceea ce folosesc eu, fiind multumit de produse.

Reciteste postul si vei vedea cu stupoare ca nu am pomenit nimic de snz sau produsele lor.

Suferi de mania persecutiei sau crezi ca snz e cel mai tare din lume? Asa o fi, dar pe mine nu ma intereseaza absolut deloc.
Combate ideea si nu persoana. Ca tot am vb cu cineva de pe aici de principiile acestui forum.Incearca sa ma ignori. Eu asa fac cu tine si imi e mult mai bine. Ba imi zici ca eu nu postez decat ca sa carcotesc, ba cand imi dau si eu cu parerea tehnica nu e bine! E clar, ei ceva personal cu mine. Deci suntem chit ;).

P.S.1 Nu e frumos cu clone...sau postari in numele altuia...
P.S.2 Pe amantul nevestei patronului de la FOX il cheama John. Daca nu ma crezi, verifica.

FLR

Mesaj de FLR »

Nu iti recomand acel sac,are un material pe interior care se lipeste de haine si nu poti sa te intorci in el.
Eu am de la gardner si sac si patura si sunt super,am darmit in el la 3 grade fara probleme.
Si este foarte bine sa ai si patura,conteaza foarte mult.
http://www.bigfish.ro/camping-pescuit-c ... -1265.html

http://www.bigfish.ro/camping-pescuit-c ... -3295.html

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

cred ca oamenii care pot face diferenta intre sacii de dormit sunt doar aia care au avut mai multi pe mana. nu ai cum sa sti cum se comporta vara, iarna un sac. la mine testul suprem a fost cu un sac consacrat care la 4 grade ma facut sa simt frigul. desii sunt nascut in ucraina la -17 grade si obisnui cu frigul am reusit sa simt disconfort intrunul din sacii enumerati mai sus. cred ca o groaza din voi va bate-ti gura de pomana, sincer. Cand am hotarat sa imi iau acest sac de la senzor pe nevazute consider ca am riscat, era ultimul sac la care m-am gandit ca il voi cumpara. nu era nici ieftin dar nici scump... asa ca l-am luat. Si da m-am mirat cand l-am vazut si nu ma asteptam sa aibe aceste dimensiuni... dar! nu imi pare rau de loc ... doarece acum stiu sigur ca pe acesta il voi schimba doar cand se va gaurii, lua foc sau ca mi-l fura careva. este extrem de bine construit si cred ca a fost proiectat din plusurile marilor firme consacrate... adica s a luat tot ce a fost mai bun de la ele. dar de asta nu iti poti da seama decat atunci cand te bagi in el. grosimea straturilor si constructia fermoarelor robuste care nu agata interiorul sacului te fac sa iti dai seama de cum e lucrat. Asa ca un lucru e sigur... de acum in colo nu voi mai avea probleme de disconfort pe vreme extrema.
va recomand sa il incercati la expozitii sau unde il vedeti. dar sa fie modelul Alaska.
numai bine!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

claudiue scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Concret, raspunde la obiect la aceste 2 intrebari :

1. Fox si Nash unde produc gama camping ?
2. De ce nu are un chinez cinstit acces la materiale de calitate ?

P.S.1 Nu e frumos cu clone...sau postari in numele altuia...
P.S.2 Pe amantul nevestei patronului de la FOX il cheama John. Daca nu ma crezi, verifica.
Intrebarile erau obiective, raspunsurile tale sunt insa evazive..... probabil ca ai realizat ca esti deplasat cu postarea initiala....

Si inca ceva. In casa mea eu stabilesc regulile.Nu-ti convine, usa este a ta.... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cel mai bun sac folosit de mine este Fox Ventec. De departe cel mai bun pentru temperaturi sub 0 grade.
Nu poate fi comparat cu Nash Frosbite Sub 20 sau Trakker AS 365. Pur si simplu este mult mai bun in ceea ce priveste caldura ce o creaza in interiorul sacului.
In rest sunt foarte multi saci de dormit pentru 3 anotimpuri care isi fac treaba foarte bine.
Dezavantajul lui Ventec este insa pretul destul de piperat.
C. S. PELICANUL

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

tot vad ca se vb de pret daca vii se pare mult 150 euro un sac de calitate fox cu materiale transpirante ven tec inseamna ca vb aiurea si tot incercam sa facem publicitate aiurea .Mai sus era scris ca este 90% aproape de fox deci diferentza de un milion in plus nu este foarte mare sa cumperi o data si bine.

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Buna seara.
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si .......mai ales pentru sfaturi.
Am dorit sa achizitionez un sac de dormit FOX EVO VENTEC ALL SEASON, am sunat la magazinele care il au afisat pe site si........ surpriza.......produsul nu este pe stoc!!!!
Oare cat de greu este sa stergi un produs de pe un site, domnilor???? avand in vedere mai ales faptul ca acest model nici nu se mai fabrica!!!
O seara buna.
Carp Passion

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”