Review Okuma Trio Rex TX 60

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

alecs_sm
Puncte: 0

Review Okuma Trio Rex TX 60

Mesaj de alecs_sm »

Buna ! avand in vedere faptul ca sunt pe piata din 2015, a tavalit cineva aceasta mulineta macar un sezon ? .Le-as combina cu Fox Warrior S, Tribal TX 1, MTX 11 . Le urmaresc de ceva vreme, dar in afara de marketing, nimic concret pana acum ! ! :mrgreen:
Merci. Stima.
Fişiere ataşate
OKUMA TRIO REX TX 60.jpg
OKUMA TRIO REX TX 60.jpg (58.99 KiB) Vizualizat de 2038 ori

Neamtul
pescar de competitie

Re: Review Okuma Trio Rex TX 60

Mesaj de Neamtul »

Eu zic sa-ti iei dar cauta bine, nu lua la pretul aberant la care se vand acum. Eventual asteapta sa apara vreo promotie. Am vrut si eu sa-mi cumpar. Mulinetele astea sunt adevarate tancuri fata de altele la acelasi pret. :)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Am vazut la TF la patru sute si ceva de lei dar aveau doar una pe stoc, in rest 570. Ca idee, cam asta e pretul, in anglia e cu 40% mai scumpa ca un speedcast, costa fix cat ultegra xtd si e cu doar 8-10 lire mai ieftina ca bblc-xta sau windmaster z. Eu nu mi-as lua la banii astia.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Da, așa este. E cam scumpă și în Germania, mai scumpă ca la noi. La 420-450lei mi-as lua una dar mai mult nu sunt dispus sa dau.
Mulineta este foarte solidă, mult peste ce a făcut Okuma pana acum dar prețul e cam piperat.

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Acum partea asta cu cea mai solida de pana acum.....piesele din ea sunt exact aceleasi ca la toate okumele de pana acu...Adica au acelasi interior ca axeonul nou, distance, ...Se poate verifica chestia asta alaturand schemele lor si verificand codurile...difera tot carcasa.. Iar pinioanele sunt exact aceleasi ca ale okumelor de acu 10 ani.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Știu Dragos, am avut și Axeon AXS dar crede-ma ca Trio Rex se simte mai solida la mână!

Tritoiu Dragos

O fi de la carcasa impresia. M am jucat si eu acu cativa ani cand a aparut varianta aia alba cu manerul ala butucanos. Am vrut sa mi iau atunci dar nu mi a placut manerul.Si la noi la Arrow doar varianta aia era disponibila. Ideea e ca angrenajul e la fel de rezistent zic eu. Ba chiar ar trebui sa fie mai rezistent la AXS. O sa vad zilele urmatoare cand or ajunge si Axs urile de 60 :lol: :lol:

alecs_sm

Mesaj de alecs_sm »

Merci pentru lamuriri, băieti ! Stima.

alecs_sm

Mesaj de alecs_sm »

Deci, inca nimic concret ! Pfoai ce m-i s-a pus pata pe ele !!! dar ma cam lecuieste pretul .:))

Tritoiu Dragos

Concret e ca mecanismul interior e acelasi la axeonul, distance-ul si celelelate de 60. Aproape aceleasi piese, acelesi coduri, alta forma de carcasa. Si preturi de la 200 de ron in sus.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”