ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Mesaj de Dan Mitranescu »

nicuB scrie:Celalalt, "asemanator" cu Sky-ul, negru si cu plastic cat incape,adica asta din titlul topicului :
http://danmitranescu.ro/108-1279/ROD-PO ... uri-HK.php ,
nu am avut posibilitatea sa aflu daca este facut in aceeasi fabrica ( repet , ce conteaza ) cu Fox-ul. Dar aflu si asta.
In rest ca forme sunt identice in procent de 99 ( cu marja mare de eroare :D ) si ca stabilitate sunt la fel de proaste/quote]

Pai daca ambele sunt proaste dpdv al stabilitatii, de ce in descriera produsului de pe site-ul tau scrie ca e foarte stabil?
A raspuns si Mihai , dar spun si eu ca am scris destul de clar in comparatie cu ce sunt proaste.
Si mai spun ca pana sa vina alea mai ieftine :D , au avut cel mai prost rapot stabilitate / pret. comparativ , de data asta, cu toate rod pod-urile din univers. :D
Bine macar ca nu se rup la cat plastic au pe ele. :D
Da' , sunt frumoase, pe cuvant ! :D

P.S. daca aveam ton si mimica aici pe forum, poate se intelegea mai usor tonul de gluma si exagerarile aferente. Totusi, asa se spun lucrurile serioase. :D
P.P.S si acum modific si cele scrise pe site.

Dan Mitranescu
Veteran

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

Dan Mitranescu scrie:
nicuB scrie:Celalalt, "asemanator" cu Sky-ul, negru si cu plastic cat incape,adica asta din titlul topicului :
http://danmitranescu.ro/108-1279/ROD-PO ... uri-HK.php ,
nu am avut posibilitatea sa aflu daca este facut in aceeasi fabrica ( repet , ce conteaza ) cu Fox-ul. Dar aflu si asta.
In rest ca forme sunt identice in procent de 99 ( cu marja mare de eroare :D ) si ca stabilitate sunt la fel de proaste/quote]

Pai daca ambele sunt proaste dpdv al stabilitatii, de ce in descriera produsului de pe site-ul tau scrie ca e foarte stabil?
A raspuns si Mihai , dar spun si eu ca am scris destul de clar in comparatie cu ce sunt proaste.
Si mai spun ca pana sa vina alea mai ieftine :D , au avut cel mai prost rapot stabilitate / pret. comparativ , de data asta, cu toate rod pod-urile din univers. :D
Bine macar ca nu se rup la cat plastic au pe ele. :D
Da' , sunt frumoase, pe cuvant ! :D

P.S. daca aveam ton si mimica aici pe forum, poate se intelegea mai usor tonul de gluma si exagerarile aferente. Totusi, asa se spun lucrurile serioase. :D
P.P.S si acum modific si cele scrise pe site.

Da, asa ar trebui sa puneti dupa fiecare ironie dnule Mitranescu :D ...ca sa inteleaga tot romanu`

Pentru cei ce nu-ntelege
M-am nascut ca sa fiu rege :D

sorin71

Mesaj de sorin71 »

radu_popeanu scrie:Salutari si LA MULTI ANI tuturor! Am o intrebare. Rodpod-ul Hakuyo HK are garantie si pe ce perioada??? Care dintre voi folositi acest rodpod, cum se comporta puesele de plastic, si aici ma refer in special la clemele care blocheaza prelungirea barii centrale si suportii buzzbar-ului. Multumesc!
Clemele sunt ok nu stiu la ce te referi oricum nu are mare vechime .Imi pare rau ca s-a facut atata tam tam pe rod podul acesta,cred ca din cauza asta o sa fie si mai folosit de pescari consacrati.Eu sunt mindru de el si cred ca daca ar scrie pe el s... ar fi si mai apreciat(am sa incerc sa fac rost de o clema unde scrie s... si am sa o inlocuiesc sa vad daca daca ,,descopera cineva adevarul").Tot respectul pentru d-nul Mitranescu si il rog sa ma ierte ca am deschis acest subiect,daca stiam......,.oricum eu am multe produse de la hakuyo de care sunt multumit .

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

"Montare rapida , compact la transport si stabilulet in conditii de pescuit.
Este foarte frumos si scoate in evidenta orice pescar."

hahahaha
Genial!!
Daca ramane asa o sa devina cel mai bine vandut rod pod de pe piata. :)))
Critic echilibrat

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

M-am hotarat. Imi iau si eu unul :)
Marius Sârbu

Dan Mitranescu
Veteran

sorin71 scrie:
radu_popeanu scrie:Salutari si LA MULTI ANI tuturor! Am o intrebare. Rodpod-ul Hakuyo HK are garantie si pe ce perioada??? Care dintre voi folositi acest rodpod, cum se comporta puesele de plastic, si aici ma refer in special la clemele care blocheaza prelungirea barii centrale si suportii buzzbar-ului. Multumesc!
Clemele sunt ok nu stiu la ce te referi oricum nu are mare vechime .Imi pare rau ca s-a facut atata tam tam pe rod podul acesta,cred ca din cauza asta o sa fie si mai folosit de pescari consacrati.Eu sunt mindru de el si cred ca daca ar scrie pe el s... ar fi si mai apreciat(am sa incerc sa fac rost de o clema unde scrie s... si am sa o inlocuiesc sa vad daca daca ,,descopera cineva adevarul").Tot respectul pentru d-nul Mitranescu si il rog sa ma ierte ca am deschis acest subiect,daca stiam......,.oricum eu am multe produse de la hakuyo de care sunt multumit .
Sorin nici macar nu m-am gandit ca este cineva rau intentionat in discutii de genul asta. Ca este de bine, ca este de rau, eu raspund la ele cu placere.Chiar ma ajuta sa descriu un produs cel mai bine asa. Sunt un fel de "Nico" ( Steven Seagal )al comertului cu articole de pescuit. Am nevoie de loviturile adversarului, ca sa dau bine in film. :D
P.S. este frig rau afara si stau in casa de 3 zile. Trebuie sa ma intelegeti. :D

PallBogdan
pescar de competitie

ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Mesaj de PallBogdan »

Unul si pentru mine!

Dan Mitranescu
Veteran

Sunteti prietenii mei, nu pot sa va dau !

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Dan Mitranescu scrie:Sunteti prietenii mei, nu pot sa va dau !
i ti este frica ce se prind prietenii ca rod podul stabilut este de fapt unul foarte stabil ?
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”