rod pod sau picheti???

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gushteru78
Puncte: 0

rod pod sau picheti???

Mesaj de gushteru78 »

buna ziua as vrea sa ma ajutati sa imi aleg un rod pod nou sau second de calitate pina in jurul sumei de 500 ron !si sa va dati cu parerea daca pichetii sant mai utili decat rod podul si care sint mai ok?

robyvan
pescar de competitie

Re: rod pod sau picheti???

Mesaj de robyvan »

depinde unde pescuiesti.....pe ponton sau zone cu piatra ai nevoie neaparat de rod-pod.....la 500 ron poti sa iti iei si un rod-pod fain si niste picheti :wink:
slowly we rot- by Obituary

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

http://www................LINKURILE SUNT PERMISE DOAR CATRE PARTENERII CRAPMANIA.RO
E mare, versatil si are distanta intre posturi si fata si spate de 25 cm. Rar gasesti asa ceva, de obicei numai fata are 25 cm, spatele are 20.

msimarian

Mesaj de msimarian »

Daca pescuiesti pe lacuri amenajate cu pontoane,rod podul este indispensabil.In schimb,daca terenul permite,consider ca pichetii sunt mai OK.Cel putin,mie mi se pare ca folosirea pichetilor permite o distributie a betelor mai lejera,cu mai mult spatiu intre ele.Si fie vorba intre noi,care nu a bagat un crap mai dolofan printre firele celorlalte bete de pe rod pod? :mrgreen: Cu toate ca am trei rod poduri in dotare,de cate ori este posibil,folosesc pichetii.Poate si din comoditate :oops: ,dar asta-i viata.....

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Pichetii, dupa parerea mea, au avantaje net superioare rod-podului si ii folosesc oriunde zona imi permite. Rod-podul il folosesc numai pe pontoane.
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”