Alin MUHA scrie:nu, cel putin la mine, al meu are 4 pe mijloc
dar se pliaza dedesupt si nu te incurca
poti folosi in orice combinatie toate cele 8 picioare ))
Si care este, ma rog, avantajul celor 4 picioare in plus?
Mi-a atras si mie atentia rod pod`ul mentionat de Winston, modelul este Baracuda RP 9. Am observat ca exista si modelul Baracuda RP 8, diferentele dintre cele 2 modele fiind urmatoarele:
Caracteristici RP 9 - vandut pe okazii cu 365 RON:
- posibilitate de alungire: de la 85 la 137cm
- înălțime minimă: 53cm
- înălțime maximă: 91cm
- 3 picioare telescopice ajustabile de la 42 la 70cm, montate piramidal pe centrul ansamblului și alte 4 picioare auxiliare montate pe bara centrală, 2 mici ajustabile de la 28 la 40cm și 2 mari, ajustabile de la 74 la 135cm, ce au rolul de a conferi pe spate o stabilitate crescută ansamblului.
- distanța dintre 2 suporți consecutivi (două posturi) este de 20cm
- greutate proprie: 4,5 kg
Caracteristici RP 8 - vandut pe okazii cu 285 RON:
- posibilitate de alungire: de la 77 la 128cm.
- inaltime minima: 57cm
- inaltime maxima: 93cm
- 4 picioare telescopice ajustabile de la 50 la 83cm, montate piramidal pe centrul ansamblului si alte 4 picioare auxiliare montate pe bara centrala, ajustabile de la 32 la 50cm, ce au rol dublu: cel de a conferi pe spate o stabilitate crescuta ansamblului si cel de a functiona ele insele ca 4 suporti de sprijin in cazul folosirii separate a tijei centrale cu cele 2 buzzbar.
-De asemenea, aceste 4 picioare auxiliare sunt si rabatabile in lungul tijei principale, neincurcand rodpodul atunci cand este folosit in mod traditional
- distanta dintre 2 suporti consecutivi (doua posturi) este de 20cm
- greutate proprie: 3,5 kg.
E cineva care detine/a vazut unul dintre aceste modele si ar putea da mai multe informatii? Pretul este destul de accesibil - credeti ca pentru un incepator ar fi potrivit un astfel de rod pod, sau sunt bani aruncati in vant?
"Nu este nici o rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost" - Marin Sorescu