...sa le schimb, sa nu le schimb?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircea2007
Puncte: 0

Re: ...sa le schimb, sa nu le schimb?

Mesaj de mircea2007 »

Poate m-am exprimat eu gresit cu chestia de downgrade. :?
Pe lacurile unde pescuiesc nu as prea avea ce sa fac cu bete de 3 lbs pentru ca nu as putea da la distanta mare.
De asemenea, a punctat bine si colegul atb333atb, nu te prea mai intereseaza drilul in conditiile in care intra pe zi 10-15 crapi
eu tot timpul imi car dupa mine si betele de 3 lbs, dar asa cum am spus si inainte, nu le mai folosesc
poate daca m-as duce la tibi, da, acolo le-as folosi

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

mircea2007 scrie:a punctat bine si colegul atb333atb, nu te prea mai intereseaza drilul in conditiile in care intra pe zi 10-15 crapi
Noah saracie..da' ce va intereseaza pe voi la pescuit?Inclusiv cand intra 10, 15 crapi/zi?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

nu te prea mai intereseaza drilul in conditiile in care intra pe zi 10-15 crapi
:shock:

Pai, daca nu te(mai) intereseaza drill-ul, atunci ce te (mai) intereseaza? Asa, de curiozitate ...
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

mircea2007

Mesaj de mircea2007 »

pai conteaza sa ai activitate pe balta, nu?
referitor la bete, conteaza si drilul dar pentru mine personal nu este neaparat pe primul loc (asta in functie de locatia pescuita)
daca ma duc pe o balta cu mult peste, cu driluri duble, ma intereseaza sa scot rapid pestele, nu sa o lalai
daca tot ii vb de driluri, pe care vrei sa le simti, de ce dati atunci cu bete de crap si nu de feeder
nu vreau sa intru in vreo polemica, ii strict parerea mea

BBadescu

Mesaj de BBadescu »

Contează și activitatea pe balta, dar plăcerea tot în drill rămâne. Mie personal mai tare îmi bate inima în drill decât atunci când povestesc ca am prins nu știu câți crapi. Sigur, este o chestie de gust.

Dacă balta are mult peste și as avea constant drill-uri duble, aș pescui cu un băț. Din nou o chestie de gust.

Feeder-ul cred că se pretează pentru albitură și crap pană în 5-6 kg. Nu zic că nu poți scoate și crapi mari, dar parca tot mai bine e cu un băț de crap.
...cum se poate prinde pestele mic cu unelte mari...

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Cred ca persoanele care nu mai sunt interesate foarte mult de placerea drilului pescuiesc mai mult pentru altii decat pentru ei insisi. Si cand spun asta ma refer la faptul ca, cel mai probabil, practica pescuitul mai mult pentru statistica; parca imi si imaginez un mic dialog : "Am fost, alaltaieri, pe cutare balta. Sa innebunesc daca nu l-am rupt in doua! Am prins 15 bucati in 10 ore; cel mai mic avea 6-7 kg. si cel mai mare sarea de 14 kg. In total a prins fratele tau peste 150 de kile..." La care interlocutorul, naucit de uimire : "Moaaaaa, ce pescar esti, fratioare!"
Cat despre subiect, probabil sunt destul de bune si lansetele pe care le aveti acum. Pe parcurs incercati sa testati si altele, de pe la prieteni sau de pe la vecinii de standuri, pe balta, poate gasiti unele mai pe gustul dvs. Sa nu cumparati lansete fara sa incercati/testati in prealabil. Altfel riscati sa le regretati pe cele pe care tocmai le-ati vandut, sa zicem... Cu cat schimbati mai rar echipamentul, cu atat cheltuiti mai putin.
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”