Salut!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: Salut!

Mesaj de Dan Mateianu »

shimanobig scrie:
.JuNioR. scrie:Doamne sunteti culmea,pai eu v-am cerut pareri si voi imediat sariti cu gura,daca sunt mai mic nu inseamna ca trebe sa fiu luat de prost,stiu si eu sa fac pe desteptul si pe smecherul,si mai incetati cu "tac-tu e vames",pai daca e,e ce vrei sa fac in privinta asta,v-am cerut pareri doar atat!Nu am facut nimic mai mult!

Bai saracie de sobolan cu taxe vamale, ai inceput sa afisezi un tupeu foarte obraznic.

@shimanobig,

te rog sa revizuiesti vocabularul fata de utilizatorii forumul Crapmania.ro - am primit reclamatie din partea userului .JuNioR. ptr acest post.

Multumesc ptr intelegere.

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Salut!

Mesaj de RazvanG »

Dan M scrie:
shimanobig scrie:
.JuNioR. scrie:Doamne sunteti culmea,pai eu v-am cerut pareri si voi imediat sariti cu gura,daca sunt mai mic nu inseamna ca trebe sa fiu luat de prost,stiu si eu sa fac pe desteptul si pe smecherul,si mai incetati cu "tac-tu e vames",pai daca e,e ce vrei sa fac in privinta asta,v-am cerut pareri doar atat!Nu am facut nimic mai mult!

Bai saracie de sobolan cu taxe vamale, ai inceput sa afisezi un tupeu foarte obraznic.

@shimanobig,

te rog sa revizuiesti vocabularul fata de utilizatorii forumul Crapmania.ro - am primit reclamatie din partea userului .JuNioR. ptr acest post.

Multumesc ptr intelegere.
Imi cer scuze fata de userii forumului si fata de tine.....lui junior nu am ce scuze sa-i adresez,este mult prea mic :wink:
O seara buna va doresc :!:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”