Scaun Carp zoom

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei_h
Puncte: 0

Scaun Carp zoom

Mesaj de andrei_h »

Salutare. As vrea sa îmi iau un scaun și am ochit scaunul de la Carp zoom modelul Robust. Am văzut ca seamănă mult cu bine cunoscutul Nash. A folosit cineva acest scaun de la Carp zoom și poate sa își dea cu părerea despre el? Eventual o părere generală despre scaunele Carp zoom dacă s-au întâmpinat probleme etc.

După cum se poate observa bugetul este pana in 100€. Deci dacă aveți alte recomandări sunt bine venite.

Mulțumesc!

pescarusull

Re: Scaun Carp zoom

Mesaj de pescarusull »

Arunca un ochi si la caperlan morphoz pe site la decathlon.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

L-am văzut și live dar as prefera un scaun mai comod cu "saltea" mai groasa. Cel de la nash, asemanator cu asta, l-am văzut live și chiar e foarte fain dar și prețul a fost la fel. Asta am văzut, in poze, ca seamănă mult, posibila copie, și pare sa aibă buretele destul de gros dar din pacate nu l-am văzut live. O alta opțiune ar fi, tot din poze, Avid Benchmark. Din păcate nici asta nu am avut șansa sa îl văd live și dacă îl folosește cineva ar fi binevenite părerile.

Chryys

Mesaj de Chryys »

Il folosesc de 1 an jumate fara probleme. Greutatea e un inconvenient daca nu poti ajunge cu masina in zona, in rest nu am ce sa ii bag de vina.

Preturile in ungaria la scaunul respectiv sunt intre 22000ft-28000ft aproximativ 330 lei- 420 lei depinde de magazin, reduceri, noroc

Chryys

Mesaj de Chryys »

ps: daca vorbesti de Carp Zoom Heavy Duty 150+ , iar daca vorbesti de Carp Zoom Robust Armchair doar l-am vazut in magazin, dar e o idee mai mic ca dimensiuni, nu arata rau, dar nu imi pot da cu parerea despre el.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”