Senzor Navigator vs JRC Contact 2 man

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei0001
Puncte: 0

Senzor Navigator vs JRC Contact 2 man

Mesaj de andrei0001 »

Va salut ! Nu stiu ce cort sa aleg dintre aceste 2 modele. Din ce am gasit pe diverse forumuri ambele corturi au punct slabe si puncte tari. Nu intru in detalii deoarece nu vreau sa denigrez aceste produse. Sunt limitat de buget, vreau ceva nou nu sh. Pana la anul cel mai probabil cand voi cumpara si un pat am sa folosesc o saltea, bagajele in masina si doar strictul necesar in cort.

andrei_h

Re: Senzor Navigator vs JRC Contact 2 man

Mesaj de andrei_h »

nu detin nici unul din aceste corturi, insa detin Anaconda Moon Breaker care este aproape identic cu Navigatorul (nu stiu materialele daca sunt la fel). pot sa spun ca in banii care il dai pe el este extraordinar. eu as prefera la un cort sa ai fermoar groundsheetul (sau vreo modalitate sa se inchida integral - am avut destule vizite de rozatoare). inca o data comparand pretul consider ca merita. incap 2 paturi in el fara probleme - pentru cand vei avea si vei merge insotit

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: Senzor Navigator vs JRC Contact 2 man

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

Ca si dimensiuni corturile sunt asemanatoare, intre cele doua corturi as alege JRC Contact, unul din avantaje ar fii winterskin-ul ceva mai ieftin decat al Navigatorului (dar winterskin-ul Navigatorului creaza acea mica veranda, se poate vedea si in poze).

Daca diferenta de pret nu este prea mare, v-as recomanda:

Chub RS-Plus Max Bivvy

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”