senzori esential lipiciosi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut razvan

senzori esential lipiciosi

Mesaj de ionut razvan »

salutare ! am o intrebare ; am un set de senzori esential de la energo, ii am de cca 3 ani sint multumit de ei, dar au inceput sa fie lipiciosi, adica invelisul lor a inceput sa se exfolieze si e foarte lipicios aduna cam tot ce se atinge de ei si nu vreau sa renunt la ei . ce as putea face si cu ce sa-i curat de lipiciul acela ? practic cred ca invelisul de pe carcasa sa topit practic de la soare , ploaie , frig ! multumesc anticipat!
IONUT RAZVAN
CARPHATIC FISHING CLUB ROMANIA

sebastian_andone
Puncte: 0

Re: senzori esential lipiciosi

Mesaj de sebastian_andone »

dizolvant fara acetona...incearca
"X13"

mihvo

Mesaj de mihvo »

Alcool izoprpilic sau lichid de frana pe o carpa si trebuie frecat. Asa am patit si eu la niste cormoran....:-)

eugenpeg

Mesaj de eugenpeg »

Ai mei s-au curatat 100% cu o carpa si Triumf pt aragaz. PS: ai grija sa folosesti manusi de menaj, Triumful iti face praf mainile.
Toti se plang de bani,dar de minte nimeni...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Am avut si eu si dupa vre-o doi ani la fel s-au facut .Cred ca au pe ei un strat de protectie cauciucat care cu timpul se inmoaie de la soare /caldura . Dupa ce i-am tavalit bine prin praf aratau mai jalnic asa ca am incercat sa-i curat . Cu acetona si benzina nu a mers asa ca mi-am zis : "Dai draku ca nu conteaza cum arata ca nu-i vede pestele si nu-l mai prind eu" :lol: Asa ca am renuntat sa-i mai curat :D .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

ionut razvan

Mesaj de ionut razvan »

petre iulian scrie:Am avut si eu si dupa vre-o doi ani la fel s-au facut .Cred ca au pe ei un strat de protectie cauciucat care cu timpul se inmoaie de la soare /caldura . Dupa ce i-am tavalit bine prin praf aratau mai jalnic asa ca am incercat sa-i curat . Cu acetona si benzina nu a mers asa ca mi-am zis : "Dai draku ca nu conteaza cum arata ca nu-i vede pestele si nu-l mai prind eu" :lol: Asa ca am renuntat sa-i mai curat :D .
nici eu nu vreau sa renunt la ei ca sint excelenti dar sint uriti rau asa zici ca au raie pe ei azi o sa incerc sa-i curat cu triumf sau cu alte substante . multumesc pt sfaturi.firee intinse!
ps. am sa va spun rezultatul mai dupa amiaza
IONUT RAZVAN
CARPHATIC FISHING CLUB ROMANIA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”