Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
de ce, ban la ban trage, sau care-i logica? promotii o sa gaseasca la iarna gen alea de black friday, 15 lei reducere...sa astepte sa ce, sa vina primavara ca sa se scumpeasca iar toate cu 15-20% ca a crescut dolarul?Allen Besnovich scrie:Cel mai bine este sa astepti sa mai strangi bani.
Sa mai stranga bani sa cumpere ceva calumea, nu sa astepte promotii care la noi sunt inexistente.DumiD scrie:de ce, ban la ban trage, sau care-i logica? promotii o sa gaseasca la iarna gen alea de black friday, 15 lei reducere...sa astepte sa ce, sa vina primavara ca sa se scumpeasca iar toate cu 15-20% ca a crescut dolarul?Allen Besnovich scrie:Cel mai bine este sa astepti sa mai strangi bani.
Nu vreau sa dau mai mult de 400-500 lei pe avertizori oricat as strange bani. Mi se pare destul de mult, eu nu particip la concursuri, pescuiesc de placere, cam 144 ore pe luna ( vara )Allen Besnovich scrie:Sa mai stranga bani sa cumpere ceva calumea, nu sa astepte promotii care la noi sunt inexistente.DumiD scrie:de ce, ban la ban trage, sau care-i logica? promotii o sa gaseasca la iarna gen alea de black friday, 15 lei reducere...sa astepte sa ce, sa vina primavara ca sa se scumpeasca iar toate cu 15-20% ca a crescut dolarul?Allen Besnovich scrie:Cel mai bine este sa astepti sa mai strangi bani.
Ai 2 posturi pe prima paginaosc1or scrie:mi se pare mie sau mi-a disparut un post??