Senzori FL 2015 & Rod Pod Baracuda #9

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ursu Florin
Puncte: 0

Re: Senzori FL 2015 & Rod Pod Baracuda #9

Mesaj de Ursu Florin »

Diferenta de pret intre ele este de 85 lei, nu e o diferenta mare, dar merita aceasta diferenta ? Greutatea este aceeasi, de 80 grame la ambele, ambele au limitator de cursa, MK3 e cu tensiometru ceea ce la MK2 nu vad in descriere.
Din om "faci" pescar usor, dar din pescar nu mai ai cum sa "scoti" om.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Allen Besnovich scrie:Cel mai bine este sa astepti sa mai strangi bani.
de ce, ban la ban trage, sau care-i logica? promotii o sa gaseasca la iarna gen alea de black friday, 15 lei reducere...sa astepte sa ce, sa vina primavara ca sa se scumpeasca iar toate cu 15-20% ca a crescut dolarul?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mi se pare mie sau mi-a disparut un post??
Critic echilibrat

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

DumiD scrie:
de ce, ban la ban trage, sau care-i logica? promotii o sa gaseasca la iarna gen alea de black friday, 15 lei reducere...sa astepte sa ce, sa vina primavara ca sa se scumpeasca iar toate cu 15-20% ca a crescut dolarul?
Sa mai stranga bani sa cumpere ceva calumea, nu sa astepte promotii care la noi sunt inexistente.

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

Allen Besnovich scrie:
DumiD scrie:
Sa mai stranga bani sa cumpere ceva calumea, nu sa astepte promotii care la noi sunt inexistente.
Nu vreau sa dau mai mult de 400-500 lei pe avertizori oricat as strange bani. Mi se pare destul de mult, eu nu particip la concursuri, pescuiesc de placere, cam 144 ore pe luna ( vara )
osc1or scrie:mi se pare mie sau mi-a disparut un post??
Ai 2 posturi pe prima pagina 8)

delcea_sergiu

Mesaj de delcea_sergiu »

Nu vreau sa dau mai mult de 400-500 lei pe avertizori oricat as strange bani. Mi se pare destul de mult, eu nu particip la concursuri, pescuiesc de placere, cam 144 ore pe luna ( vara )

Nu exista o legatura directa intre concursuri si echipament in felul acesta. Iti dau un exemplu simplu - in concursurile de cantitate vara se intampla mai rar trasaturi anemice sau drop-backuri lente care pot provoca probleme unor avertizori low cost (si chiar si unora high-cost ce e drept, dar mai putini dintre ei). Ca atare nu neaparat concursul impune pretul avertizorilor asa. Gandeste-te mai degraba la natura pescuitului tau pe viitorii 2-3 ani si daca vei avea situatii care necesita ceva special de la senzorii tai (am vazut multe voci pe forum care spun ca Hakuyo e la nivelul unor senzori mai scumpi, nu ma pot pronunta fara sa-i cunosc. Nu exclud posibilitatea, dar nici nu vad o probabilitate mare de a fi chiar asa 100%). Iti inteleg alegerea personala de a nu investi in senzori, dar motivul invocat nu e neaparat cel mai bun. Eu pescuiesc nu exceptional mai mult decat tine (anul asta am 4 partide de 72h si una de 60, inseamna practic 8-9 zile in plus pe balta pe an intreg, nu pe vara), fara concursuri de ceva ani, dar am optat pentru Jrc Radar Dsi, luati de Black Friday anul trecut cu 1500 de la Total, in perioada in care erau chiar 1200 la Mur Tackle dar am aflat tarziu (dupa 4-5 ani de Energo). Ca sa revin la ce spuneam mai sus - intentionez acum o partida de craciun pe Varlaam si voi folosi setarea de 4mm sensibilitate pe senzori, pe care nu stiu daca low costurile o au.

In gama de pret mentionata, sustin si eu ce au zis baietii mai sus Energo ET 200 sau E-sential luati dintr-o sursa buna. Eu i-am folosit cativa ani buni si rezista la munca (i-am trecut de la -6 la +35 grade si prin cateva furtuni). Hakuyo nu ii cunosc, motivele pt care am renuntat eu la Energo au fost un mic delay de 2-3 secunde intre senzor si statie (am inceput sa pescuiesc in Varlaam unde prefer contact imediat cu pestele) + ceva probleme pe dropback - mici, dar prezente (ca motive pur subiective pot invoca natura sunetelor care efectiv ma dispera si aspectul estetic).

Referitor la Swingeri - eu am Hakuyo mk2 de 1 an, sunt 90% multumit de ei ii recomand cu destula incredere.

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

Eu ies cam 144 ore pe luna la pescuit, nu pe vara, dar asta cand e cald afara.

Sofro

Mesaj de Sofro »

salutare! spune'mi, de unde ti'ai luat rod'pod-ul Baracuda si cat te'a costat achizitia? multumesc! numa bine!
Fishing Team FLT

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

Eu l-am luat de la cineva cu 250 lei, cred ca l-am prins la un super pret. Este nou nout! Prin magazina am vazut preturi incepand de la 450-600 lei.

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

Acum o ora a ajuns coletul cu rod-podul. Este superb, imi place mult, este diferenta enorma fata de cel pe carel-am avut, un rod-pod de 3 posturi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”