senzori Prologic Polyphonic

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: senzori Prologic Polyphonic

Mesaj de popescu59 »

Asa am citit pe aceste topicuri ca senzorii Delchim ar fi nr 1 , sincer nu stiu care este diferenta si de aceea ma si interesez, consider ca cei care poseda senzori mai performanti decit Prologic au un cuvint de spus , asta ca sa ne informeze nu sa ne ironizeze.
Chiar nu poate fi inteles faptul ca mai exista pescari care nu le stiu pe toate ??? Sincer eu fac parte din acei pescari si incerc permanent sa ma informez, numai ca unii nu prea inteleg aceste lucruri.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie:Nu stiu de ce esti ironic chiar nu inteleg , eu doar am intrebat ce anume au cei enumerati de tine diferit sau in plus fata de cei de la Prologic, ce calitati au pentru ai numi mai buni ? Sa fie firma pentru care noi platim mereu bani destul de multi sau aceea detin anumite calitati performante ?
Am fost ironic pt ca spui niste lucruri fara sens. Atunci de ce Delkim este peste Prologic ??? Si masinile au toate 4 roti merg cu fata si cu spatele. Au portiere, volan si schimbator. De ce sunt unele mai scumpe ??

Si daca chiar vrei sa vezi diferente intra pe site-urile producatorilor si citeste pe forum ca vad ca esti destul de activ.

Subiect inchis pt mine.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Eu astept argumentele si deosebirile intre senzorii enumerati nu difernta de pret exprimata de firma, asta o stim .
Acum o sa vind senzorii Prologic si imi voi lua unii din cei enumerati de tine ca sa fiu si eu in ton cu lumea adica sa fac upgrade ne contind ca nu exista vre-o diferenta intre ei .

macara88

Mesaj de macara88 »

delkim sunt THE BEST(dupa supusele majoritati) . Nu exista concurent sau poate o exista da cum majoritatea celor care pescuiesc la crap au $$ cumpara cei mai scump ca de ... asta e omu.Eu nu inteleg pana la urma si daca ai bambine tot te ajuta eu unul am un set de avertizori enrgo starterfish ma tine bateria cand ploua nu se strica si suna cum pot ei cand trage pestele :wink: Da isi fac treaba . Probabil ca DELKIM si daca ii bagi in apa de 1 km or suna da astea sunt niste lucruri pe care marea majoritate a posesorilor de delkim nu il folosesc :wink: . EXACT CA LA MASINI ITI IEI FERRARI SI STAI IN ROMANIA :lol:

Croco

Mesaj de Croco »

Eu am asa ceva de 2 ani si jumatate . Sunt super ok. I-am folosit si vara si toamna tarziu si au prins si o noapte cu ninsoare, au stat si in ploaie , si merg ff bine. folosesc bateriile fix 1 an cu destule iesiri. Si eu am vazut noii senzori de la prologic la big fish dar parca imi par mai faini astia .

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

http://www.tackledirect.co.uk/acatalog/ ... 70019.html

ati avut careva acesti senzori? i-am testat azi la magazin si am fost f multumit de ei... m-am indepartat 200m si statia inca avertiza... dar nu stiu cum se comporta in alte conditii.. astept ceva pareri. Multumesc anticipat!

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

Ahotnic scrie:http://www.tackledirect.co.uk/acatalog/ ... 70019.html

ati avut careva acesti senzori? i-am testat azi la magazin si am fost f multumit de ei... m-am indepartat 200m si statia inca avertiza... dar nu stiu cum se comporta in alte conditii.. astept ceva pareri. Multumesc anticipat!

onu_eckou3
pescar de competitie

Mesaj de onu_eckou3 »

lucianman scrie:
popescu59 scrie:Am achizitionat si eu de pe forum un set de astfel de avertizori si observ de ceva timp ca sunt multe seturi la vinzare motivul fiind upgrade, sincer nu stiu ce sa mai cred fiindca mai buni si mai performanti nu am vazut sa fie decit Delckim.
Daca sunt alte motive serioase sunt curios sa citesc pareri avizate ale celor care i-au avut sau ii au , mie unul imi plac tare mult si chiar daca ar consuma un set de baterii la o partida nu cred ca asta ar fi un motiv chiar atit de grav incit sa ma indemne sa scap de ei . Lund in calcul ca detin ceva electronica si automat consum este mai mare decit al altor avertizori. Astept alte pareri avizate.
Nash Siren, Fox EOS - nu doar Delkim domnu' Popescu. Dar ne-am obisnuit. :D :D
mai pune Ace i3 si i5 si mai nou Wychwood epic Bite Alarm care mi se par cei mai tari avertizori aparuti in ultimul timp!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”