Service mulinete ??

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Filip Mihai
Puncte: 0

Service mulinete ??

Mesaj de Filip Mihai »

Buna ziua, am si eu o mica problema la un tambur principal de la Okuma PowerLiner 865, mai exact mi s-a rupt clipsu, as vrea sa rezolv cat mai repede, are cineva idee unde pot sa rezolv problema?

P.S. - eventual si o revizie totala si daca e posibil sa le pun clipsuri din metal (nu acum, in viitor) !

Va multumesc ! :)

Cucu Ionel

Re: Service mulinete ??

Mesaj de Cucu Ionel »

Fir intins

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

Cucu Ionel scrie:Vezi la Coco, Carpdiscount: :D
http://www.crapmania.ro/forum/carp-disc ... 12442.html

Am sunat deja la ei, mi s-a spus ca e colegu in concediu si nu se stie exact daca se repara sau nu -_-

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

Aceasta mica problema chiar e de nerezolvat ?

Am umblat azi prin tot orasu, si doar arrow mi-a dat un raspuns concret, acela fiind: "la modelul vechi, cel cu clipsul de plastic, nu se poate inlocui / repara, trebuie sa-ti cumperi alt tambur", iar la celelalte service-uri / magazine, mi s-au spus tot felul de motive, dar fara un raspuns concret sa stiu daca poate fi sau nu reparata !

Ce parere aveti, ce sa fac, alt tambur :( ?

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Am rupt si eu un astfel de clips, am luat de pe tamburul de rezerva..ai grija cum il scoti ca este lipit acolo ! (eu am avut pl860).

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

andrei0001 scrie:Am rupt si eu un astfel de clips, am luat de pe tamburul de rezerva..ai grija cum il scoti ca este lipit acolo ! (eu am avut pl860).
inteleg, ideea e ca nu prea as vrea sa umblu eu la ea, cine stie ce mai stric la ea, mai bine o las pe mana la un profesionist :(. Ai idee daca tamburu de la PL 865 cele noi cu clips de metal, se potrivesc la mulinetele modelul vechi ? :D

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Nu stiu...Eu zic sa incerci sa muti clipsul de pe tamburul de rezerva...nu are rost sa cumperi un nou tambur ! O sa ajungi sa cumperi 3 tamburi pentru un clips...

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

andrei0001 scrie:Nu stiu...Eu zic sa incerci sa muti clipsul de pe tamburul de rezerva...nu are rost sa cumperi un nou tambur ! O sa ajungi sa cumperi 3 tamburi pentru un clips...
Asta inseamna sa dau tot firu jos de pe ele neavand garantia ca o sa rezolv ceva...o sa mai caut sa rezolv, vineri trebuie sa plec la o partida de 24h, sper sa rezolv pana atunci :(

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”